El nostre blog

Publicado el dia

3 aperitius per a la nit de Cap d’Any

Aquest diumenge és l’última nit de l’any i cal acomiadar 2023 amb un gran àpat! Avui et portem 3 aperitius deliciosos i molt fàcils de fer perquè la nit de Cap d’Any quedis de 10 i tinguis poca feina.

Taula de patés i embotits

No és una recepta com a tal, però a taula no hi poden faltar els embotits i patés més nadalencs! Et proposem servir-la com si es tractés d’una corona de Nadal, els convidats es quedaran bocabadats.

Ingredients:

  • Ànec a la taronja
  • Au rostida amb préssec i ametlla
  • Mousse d’ànec
  • Paté amb ànec i peres
  • Fondant de foie trufat
  • Magret d’ànec curat
  • Torradetes
  • Raïm
  • Groselles
  • Romaní
  • Melmelades al gust

​Preparació:

  1. Agafa una safata rodona ben bonica i disposa els embotits i patés al seu voltant.
  2. Intercala torrades de diferents tipus, així com potets amb melmelades i raïm.
  3. Decora amb romaní i groselles per simular una corona de Nadal.

Orellanes amb formatge


Una recepta molt senzilla que només depèn de la qualitat dels seus ingredients. Tria un bon formatge, com el Saint Nectaire, per assegurar la jugada!

Ingredients:

  • Orellanes
  • Formatge Saint Nectaire
  • Fruita seca
  • Mel

Preparació:

  1. Talla el formatge a la mida de les orellanes
  2. Diposita les orellanes en una safata maca i posa el formatge a sobre.
  3. Posa-hi fruita seca al gust.
  4. Decora amb un raig de mel.

Pasta de full amb ceba i formatge blau


Aquest aperitiu és una autèntica delícia! Molt senzill de preparar, però amb resultats de categoria. Si no t’agrada el formatge blau, escull-ne un altre sense problema!

Ingredients:

  • Pasta de full
  • Ceba
  • Formatge blau
  • Reducció de vinagre balsàmic
  • Mel
  • Herbes provençals
  • Oli
  • Sal

Preparació:

  1. Talla la ceba a làmines fines i la pasta de full a cercles una mica més grans que les cebes.
  2. Posa un paper de forn sobre una safata i reparteix la reducció de vinagre balsàmic, l’oli i la mel.
  3. Posa a sobre les làmines de cebes, sal i herbes.
  4. Cobreix amb els cercles de pasta de full.
  5. Posa-ho al forn a 180º durant uns 15 minuts.
  6. Serveix amb el formatge blau.

Esperem que gaudeixis d’aquestes receptes per a la nit de Cap d’Any!

I si t’animes a fer aquestes receptes, recorda que trobaràs tots els productes a les nostres botigues i a la nostra web de compra.

També et pot interessar aquesta recepta d’un còctel de cava per brindar pel 2024!