El nostre blog

Publicado el dia

Vins de Plusfresc amb Celler Clos Pons, un homenatge a la nostra terra amb D.O.

Ja és Nadal, i el que a les nostres taules no pot faltar és el bon vi per brindar! Ja saps quin triar? Com sempre, a Plusfresc estem compromesos amb el producte local i de proximitat i per això et proposem els vins lleidatans que hem elaborat en exclusiva amb les Bodegues Clos Pons en un homenatge a les terres de Ponent: uns vins molt nostrats, uns vins de casa.

El Celler Clos Pons es troba a l’Albagès, al bell mig de Les Garrigues, on el terreny abrupte i la climatologia extrema són els símbols d’identitat dels vins; una producció integrada en què el raïm es converteix en vi en el mateix lloc en què hi ha la vinya i on els mètodes tradicionals i la tecnologia s’uneixen per treballar amb respecte en pro de la qualitat.

Amb aquesta garantia de la cura en el delicat procés d’elaboració del vi, brindem per la passió i respecte per la terra amb els nostres tres vins D.O. Costers del Segre que, a més del seu reconeixement internacional, ofereixen una relació qualitat-preu excel·lent.

 

LO INDÍBIL

Amable i desenfadat. Un vi negre molt jove, de nas potent i boca suau i densa amb agradable textura sedosa.

LO MANDONI

Perfumat i fruitós. Vi lleuger i fluid d’intens aroma a fruita blanca amb punt cítric i floral que resulta molt fresc i fragant a la boca.

LO MACOT

Madur i harmònic. Es tracta d’un vi ecològic de color intens i entrada dolcenca al paladar que fa un recorregut amable per la boca amb un final càlid i llarg.