El nostre blog

Publicado el dia

Millorem l’APP de Plusfresc! Coneixes tots els avantatges que et dóna gratuïtament?

La tecnologia ens envolta i ajuda; vivim amb el telèfon mòbil a la mà i pràcticament ja podem gestionar tot el nostre dia a dia des d’aquest infinit món virtual. És clar que això inclou també la nostra compra al supermercat a través de l’app!

A Plusfresc sempre busquem oferir-te la millor expèriencia de compra possible, sigui quin sigui el mètode que utilitzis, per això hem incorporat a la nostra APP PLUSFRESC la Llista de la compra intel·ligent: una nova funcionalitat que genera una predicció de les teves necessitats a partir de les teves compres. Així serà més fàcil que no t’oblidis res! Oi que sona bé?

A més a més, la nova versió de l’APP ofereix opcions més sencilles de redacción manual (per aquells que no s’entenen tant amb l’entorn digital): la Nota de compra lliure, on es pot fer la llista manualment o amb reconeixement de veu, i la Llista de productes, on es pot preparar la llista visualitzant tooots els productes disponibles amb la seva informació nutricional, d’ingredients i d’al·lèrgens i si es troben en oferta o promoció.

I això encara no ha acabat! Per tal d’aconseguir les teves compres de manera més ràpida, toootes les llistes que facis estaran disponibles a la botiga virtual de Plusfresc. Tot està connectat perquè compris còmodament!

Aquestes noves funcions es sumen a tots els avantatges que l’APP ja aportava als usuaris de la nostra targeta client: promocions exclusives, rebre els descomptes en serveis i productes al mòbil per no anar amunt i avall amb paperets, consultar la localització de les botigues (amb informació dels horaris i serveis), accés al wifi gratuït d’alta velocitat mentre estàs comprant… I esperem seguir-ne incorporant!

T’apuntes a la compra intel·ligent? Descarrega’t l’APP PLUSFRESC gratuïtament!

Si vols saber més inicatives de Plusfresc, visita el nostre apartat del blog Món Plusfresc.