El nostre blog

Publicado el dia

La qualitat de la carn de proximitat: presentem el conill d’espígol 100% criat a Lleida.

La qualitat dels productes que mengem sempre ha estat molt important, no obstant això, sembla que durant els darrers anys els consumidors hem pres gran consciència de l’impacte que tenen sobre la salut i sobre el medi ambient els processos de cultiu o de criança dels nostres aliments. Ara, a Plusfresc, conill d’espígol 100% criat a Lleida. Així, actualment valorem molt els aliments que acompleixen certs estàndards de sostenibilitat i naturalitat; és per això, que productes locals i de qualitat com la carn amb el nostre segell de 100% Criat a Lleida són cada cop més demandats.

El projecte 100% Criat a Lleida es va iniciar fa 3 anys amb la intenció de millorar el producte supervisant que els processos fossin els correctes, que els animals estiguessin ben cuidats i amb una alimentació sana i vegetal; vam començar amb vedella, pollastre, porc, xai i alguns elaborats, i aquest mes consolidem el nostre compromís d’oferir els millors productes frescos presentant el llançament del conill d’espígol 100% Criat a Lleida.

Què té d’especial el conill d’espígol 100% Criat a Lleida?

Es tracta d’un conill de raça ibèrica d’ulls negres, únic i diferent, criat a la manera tradicionals i alimentat amb plantes aromàtiques.

Les instal·lacions estan dotades de gàbies de majors dimensions que ens permeten criar als llodrigons en baixa densitat i amb les millors condicions, millorant així el benestar dels animals, un altre dels factors decisius en la qualitat de la seva carn.

A més, per millorar la qualitat dels pinsos i obtenir la formulació desitjada, disposem de la nostra pròpia fàbrica de pinsos que processa les matèries primeres sense industrialitzar i que garanteix un producte perfectament controlat ric en antioxidants i olis essencials pels animals mitjançant l’espígol i les pells d’ametlla.

Tot plegat, la raça, el benestar, l’alimentació i la profesionalitat dels nostres ramaders fan que el Conill d’Espígol 100% Criat a Lleida sigui una carn més tendra, gustosa i sana.