El nostre blog

Publicado el dia

Jornada Esportiva Solidària Plusfresc

A Plusfresc creiem en la importància del benestar social global, per això ens agrada organitzar activitats que combinin el foment de la vida saludable amb les accions solidàries com la Jornada Esportiva.

Recentment, per exemple, vàrem fer d’espònsors oficials de la XIII #CursaTemplersPlusfresc de Lleida, on estava involucrat el Banc dels Aliments amb un recapte d’aliments especial a les nostres botigues i al mateix esdeveniment… I tant la cursa com “Lo Recapte” van ser tot un èxit!

Ara és el torn dels nostres treballadors, i el 13 de març els hem organitzat una Jornada Esportiva Solidària a Sant Llorenç de Montgai per donar suport a la cursa Trailwalker organitzada per Oxfam Intermón sota el lema “Caminem per un futur sense pobresa”.

La Trailwalker és una cursa solidària de 100 km que tindrà lloc el 7 d’abril entre Olot i Sant Feliu de Guixols amb l’objectiu d’aconseguir donatius perquè les persones més vulnerables tinguin dret a l’aigua per beure, cuidar de la seva higiene personal i domèstica i puguin tenir una vida digna. Sona bé, oi?

Des de Plusfresc, volem col·laborar amb aquesta importantíssima causa d’Oxfam Intermón destinant a donatius les inscripcións a la nostra Jornada Esportiva Solidària, a la que esperem rebre a unes 450 persones de l’empresa i les seves famílies: un diumenge diferent que tindrà lloc el 17 de març i en el que practicarem esport en un entorn immillorable i compartint activitats esportives com el trekking, el trail running, la BTT, el Pàdel, el futbol, la zumba, les gimcanes infantils… I algunes sorpreses més!

Què us sembla la idea?