El nostre blog

Publicado el dia

Plans de tardor per a fer a casa en família

plans de tardor

No cal anar gaire lluny per fer aquests plans de tardor tan divertits: només cal connectar amb l’artista que tot nen i nena du a dins.

Estampar amb pomes

plans de tardor

onelittleproject.com

Necessitareu: pomes, pintura de dits, un pinzell, un retolador, cola i elements decoratius com pinces petites i ulls de plàstic.

El primer pas és partir les pomes en dos (això ho hauria de fer un adult). Després, apliqueu-hi una capa gruixuda de pintura.

Ara ve la part més divertida! Toca girar la poma i deixar-ne l’empremta sobre una cartolina o paper. Quan s’assequi ja només quedarà decorar-les: enganxeu-hi els ulls de plàstic i les pincetes per fer la tija i dibuixeu un bon somriure a cada poma amb el retolador. Llest!

Creeu les vostres pròpies fulles

typicallysimple.com

Necessitareu: espuma d’afeitar, una safata, cartolina o paper, gouache, un pinzell, unes tisores i paper de diari.

Escampeu l’espuma per sobre de la safata i esquitxeu-la amb el gouache. Amb la part punxeguda del pinzell, creeu els vostres dissenys remenant la pintura.

Agafeu la cartolina i poseu-la sobre l’espuma amb pintura. Retireu-la i deixeu que s’assequi. Traieu les restes d’espuma amb el paper de diari i retalleu el paper decorat en forma de fulles. Si en feu una garlanda podreu dur un tros de tardor a dins de casa vostra!

Carabassa de tires de paper

colorthemoon.com

Necessitareu: dos papers blancs, papers de colors càlids (si tenen alguna textura, quedarà encara millor), unes tisores, cola, tul verd, cordill i una pistola de cola calenta.

Primer de tot haureu de retallar la forma de la carabassa en un del papers blancs. Després, talleu tires de paper de colors, enganxeu-les a l’altre paper i col·loqueu-hi el primer a sobre.

Per fer les fulles, talleu una mica de tul i feu-hi un nus al mig. Amb la pistola de cola calenta, enganxeu el cordill al nus per fer el peduncle (aquest pas, si els nens són massa petits, és millor que el faci un adult). Retorceu-lo perquè quedi més realista.

 

Esperem que us ho passeu molt bé jugant i creant amb aquests plans de tardor i que pugueu seguir gaudint dels colors d’aquesta època de l’any des de casa.