El nostre blog

Publicado el dia

Consells per estalviar quan vas a comprar

Saber com comprar es tradueix en estalvi. El cistell d’anar a comprar és una de les principals despeses de la llar i conèixer trucs per estalviar uns euros pot ser molt útil per a la teva economia. Una bona planificació, una mica d’organització i aquests consells senzills t’ajudaran a estalviar no deixar-te el sou al supermercat.

Fes una llista de la compra

Elaborar una llista abans d’anar a comprar i cenyir-te a ella és clau. Cal fer-la pensant en les necessitats reals de casa, sense incloure capritxos. És molt important dedicar-hi un temps i fer-la tan detallada com sigui possible i indicant quantitats de cada producte. És un dels passos bàsics per aconseguir que fer la compra no sigui sinònim de gastar molts diners o, almenys, no més del necessari.

Aprofita els cupons en Marques Líders

Si et descarregues l’app de Plusfresc, pots activar els vals en Marques Líders que t’interessin i se t’aplicaran els descomptes en passar per caixa. Aprofitar les ofertes que oferim cada setmana, també és una gran opció per ajudar a l’economia familiar.

Aprofita els descomptes de la Targeta Plusfresc

Si encara no disposes de la teva targeta Plusfresc, fes-te-la aquí gratuïtament o demana-la en passar per caixa. Cada tres mesos rebràs un xec pel valor de l’1% de l’import comprat a Plusfresc durant els tres mesos anteriors (sempre que la teva compra trimestral hagi superat els 400 €), tindràs el 10% o el 20% de descompte en determinats productes, promocions personalitzades i molts altres avantatges.

Compra productes de temporada

Tot i que és fàcil trobar qualsevol aliment tot l’any, no sempre va al mateix preu. Revisa el calendari de fruites i verdures i elabora-hi els teus menús. T’ajudarà a estalviar comprant els productes més barats i més saborosos, a més estaràs fent un consum més sostenible i ajudaràs als nostres productors locals.

Compra-ho d’oferta i guarda-ho al rebost

Sempre que trobis una bona oferta en productes que acostumes a consumir, aprofita per comprar-ne quantitat per elaborar un bon rebost. Cada casa té unes necessitats particulars, i no es tracta de comprar per comprar, però si trobes ofertes que s’ajustin a les teves, aprofita-les, ja que abarateixen de manera important l’import final de la compra.

Aprofita el nostre servei de forn de peix gratuït

Com ja saps a les nostres peixateries tenim un servei de forn de peix on et cuinem el peix o marisc com a tu més t’agradi. Estalviaràs temps i energia perquè no caldrà que encenguis els fogons o el forn i, a més, en gaudiràs moltíssim, ens queda un peix molt bo!

​Esperem que et serveixin aquests consells per estalviar quan vinguis a fer la compra!

També pots trobar tots els nostres productes i ofertes a la nostra web de compra.

WEB DE COMPRA

També et pot interessar aquest article sobre com reduir el consum de plàstic.