El nostre blog

Publicado el dia

Com crear les teves decoracions nadalenques

Dona-li un toc personal al teu avet amb aquestes decoracions nadalenques tan vistoses! Són una gran oportunitat de passar una bona estona en família i cada cop que les tornis a posar a l’arbre recordaràs com us vau divertir mentre les fèieu.

Decoracions de pasta de sal

decoracions nadalenques

https://www.countryliving.com/

Necessitaràs: 4 parts de farina, 1 de sal i 1,5 d’aigua tèbia. Opcional: motlles.

Barreja tots els ingredients en un bol fins a aconseguir una pasta ferma i uniforme. Estira-la i retalla-hi les formes que prefereixis. Recorda’t de fer-hi un forat per poder-les penjar! Quan les tinguis, cou-les al forn a 150ºC durant una hora, deixa que es refredin i llestos!

Ornaments de llana

https://onelittleproject.com/how-to-make-wrapped-yarn-ornaments/

Necessitaràs: una superfície de cartró/suro/porexpan, agulles de cap, llana, cola blanca i llapis, forquilla i ganivet. Opcional: motlles.

Dibuixa formes senzilles al cartró/suro/porexpan (els motlles et poden ser útils). Clava agulles de cap per tota la línia que acabes de dibuixar. Talla la llana en trossos de 2 metres perquè sigui més fàcil de manejar i submergeix-la en cola blanca. Treu l’excés de cola de la llana amb una forquilla. Envolta les agulles amb la llana encolada i després fes que vagi d’un cantó a l’altre de la forma. Com més es toquin els trossos de llana més resistent quedarà. Deixa que s’assequin a la nit i l’endemà treu els pins i pela els ornaments de la superfície amb l’ajuda d’un ganivet.

Ninots de neu fets amb fruits secs

decoracions nadalenques

https://www.handmadecharlotte.com/painted-nut-ornaments/

Necessitaràs: Fruits secs variats, feltre, pintura acrílica, cola, tisores, cordill, retolador.

Encola dos o tres fruits secs i pinta’ls de blanc. Quan s’assequin, pinta els botons i la cara amb un retolador negre. Talla un tros de feltre per fer la bufanda i enganxa’l al coll del ninot. El nas, fes-lo amb un triangle petit de feltre taronja i el barret, amb un quadrat enrotllat en forma de tub sobre un tros circular de feltre. Encola el cordill al barret i ja el podràs penjar!

I si no tens arbre…

No tens espai per un avet? No pateixis! Col·loca els llibres dels teus prestatges en forma d’arbre de nadal (funciona especialment bé si són de color verdós) o crea un mural amb postals a la paret.

https://www.countryliving.com/

Esperem que us ho passeu molt bé creant decoracions nadalenques i que tingueu unes bones festes!