El nostre blog

Publicado el dia

Apps per treballar millor

Te’n recordes de quan et feia mandra tornar a l’escola però no era tan terrible perquè volia dir que podies estrenar llibretes noves? Esperem que el final de les vacances faci menys mal amb aquestes apps pensades per treballar millor.

Trello Organitza els teus projectes fent servir taulers visuals i intuïtius. Cada tasca és una fitxa que pots anar movent a través de diferents columnes (per exemple, de “per fer”, a “en procés” i finalment a “fet”). Una eina molt versàtil que tant et pot servir per la teva vida laboral, com per planificar un casament o el teu pròxim viatge.

Pomodoro Tracker  La tècnica Pomodoro consisteix en organitzar el temps en períodes de 25 minuts i alternar-los amb descansos breus. Aquesta webapp tan útil automatitza el procés perquè no hagis d’estar tota l’estona controlant el rellotge.

RescueTime Si al final del dia no tens ni idea d’on se n’ha anat el teu temps, aquesta app és per a tu, perquè t’enviarà informes setmanals de com gastes (i malgastes) les teves hores.

Forest Et costa mantenir la concentració? Crea el teu bosc digital. Cada cop que vulguis completar alguna tasca, planta una llavor i durant els següents 30 minuts el teu arbre creixerà… però si entres a qualsevol de les webs que tens prohibides el teu arbre morirà!

Clockify A què dediqueu les hores de treball tu i el teu equip? Aquest software t’ho permet controlar fàcilment i exportar les dades per fer-ne informes.

Mynoise  Et costa concentrar-te en silenci absolut? Aquesta web et permet trobar el so neutre ideal: un bosc, un bar, una tenda sota la pluja… També és molt útil per enmascarar el soroll d’una oficina sorollosa.

Dropbox Aquest servei d’emmagatzematge en línea et permet tenir els teus arxius i els del teu equip sempre disponibles des de qualsevol lloc. Una eina extraordiàriament útil a l’hora de col·laborar en qualsevol projecte.

Esperem que les apps et serveixin per estalviar-te moltes hores i disgustos. I ara només quedaria el més important… posar-se a treballar!

treballar millor