El nostre blog

Publicado el dia

5 trucs que faran que adoris la fruita.

Tots sabem que menjar fruita és bo pel nostre cos però siguem sincers: molt sovint, no en mengem tanta com ens agradaria i necessites aplicar alguns trucs per menjar-ne més. I els nostres menuts, tampoc ens ho posen massa fàcil.

Amb aquestes delicioses idees, petits i grans us enamorareu de la fruita.

1.  Piruletes de kiwi amb xocolata
La fruita és bona però amb xocolata és irresistible. Si les ajuntes, convertiràs els kiwis en les postres més desitjats, prova-ho, és molt fàcil.

2. Caramels casolans fets amb poma
Has vist quina pinta que fan? Quin nen, gran o petit, es podria resistir? La sorpresa és que  són trossets de poma amb una capa de caramel per sobre! Sens dubte, una manera molts més atractiva de menjar-se una poma. Aquí podràs veure com fer-ho

3. Fruita per a tots els gustos
Tens convidats a casa? Amb aquesta idea tindràs una presentació excel·lent, unes postres variades i terriblement sans. Pssst! Els vols donar un toc més festiu? Fes una petita fondue de xocolata perquè puguin sucar-hi la fruita. Exquisit!

4. Són brotxetes? Són tapes? Són unes postres delicioses!
Només has de tallar la fruita en trossos prou gruixuts perquè no se’t trenquin en passar el pal i posar-hi una base de pastís de xocolata.

5. Dibuixos fets amb fruita
És cert que mengem amb els ulls i els menuts encara més. Una forma ben fàcil de fer més atractives les teves postres és fer dibuixos amb la fruita. Mira, és molt fàcil! Aquí podràs trobar algunes idees més per inspirar-te.

Esperem que aquests trucs et serveixin d’ajuda!