El nostre blog

Publicado el dia

3 plans per cuidar-se aquest cap de setmana

Ara que arriba el bon temps, ve de gust moure’s una mica més, oi? A més, a Lleida tens un munt de racons preciosos esperant-te.
I si aprofites per fer exercici i gaudir de bona companyia? 2 en 1! Aquí et deixem 3 propostes:

· Pàdel per petits i grans

És un esport fantàstic perquè sense saber-ne massa ja el pots practicar i passar-t’ho d’allò més amb els teus amics o la parella. Comparteix característiques amb altres esports de raqueta com el tennis, esquaix o el bàdminton i és molt fàcil progressar tècnicament amb un mínim temps de pràctica.

A part és un esport molt assequible, el que ha facilitat que augmenti molt la seva popularitat en els darrers anys. Per practicar-lo només et caldrà dur: sabatilles d’esport, roba còmoda, una pala i diverses pilotes.

Amb el pàdel, aprendrem a treballar la col·laboració en parella, la capacitat de superació, la força muscular i la coordinació general i específica. I el més important: és una bona forma de divertir-se amb els teus amics, parella o fills!

Imatge extreta de: www.esvivir.com
Imatge extreta de: www.esvivir.com

· Sortim a córrer?

Ara és la millor època de l’any per fer-ho! La temperatura és ideal i el paisatge convida a recorre’l. Només necessitaràs unes sabatilles adequades i roba còmoda.

Un bon lloc per fer-ho és a la vora del riu, trobaràs a altres corredors i això sempre ajuda a seguir corrent, oi? I parlant d’animar-se, coneixes les apps de running que t’ajuden a superar-te? Van molt bé per marcar-se objectius i anar millorant, al teu ritme. Aquí podràs conèixer 16 apps gratuïtes.

Imatge extreta de: www.paeria.es
Imatge extreta de: www.paeria.es

· Pedalant!

Si t’agrada anar en bicicleta, el Parc de la Mitjana t’està esperant! És un esport saníssim molt respectuós amb les articulacions i on milloraràs el teu ritme cardíac amb facilitat. Això sí, no t’oblidis de portar casc, la seguretat és el primer!

És molt important respectar l’alçada del selló respecte als pedals per evitar molèsties als genolls i baixar el nostre rendiment. Bàsicament has de poder estirar quasi completament la cama quan el pedal estigui a la part més baixa, sense forçar-la. Aquí podràs aprendre més d’aquest tema.

No et cal sortir de Lleida per trobar un munt de rutes meravelloses amb les quals podràs gaudir dels paisatges mentre fas esport. Mira, aquí et deixem algunes rutes que podries fer en bicicleta.

Imatge extreta de: www.franfrigo.wordpress.com
Imatge extreta de: www.franfrigo.wordpress.com