El nostre blog

Publicado el dia

10 llibres per aquest Sant Jordi

S’acosta Sant Jordi i encara no saps quin llibre escollir? Tenim deu propostes per a tots els gustos i públics.

1 L’àguila negra de Joan Carreras

La novel·la, Premi Sant Jordi 2014, explica la vida de Marià Solvell, un metge Barceloní que viu dues històries d’amor. Durant la narració es succeeixen fets que ens traslladen a moments històrics de la ciutat de Barcelona.

Compra’l online aquí.

llibre 1

2 Algú com tu de Xavier Bosch

És un dels llibres més venuts i Premi Ramon Llull. Una història d’amor entre el galerista francès Jean-Pierre i la barcelonina Paulina. Un amor nascut a París que sacsejarà les seves vides per sempre.

Compra’l online aquí.

llibre 2

3 Wonder de R. J. Palacio

Auggie és un nen que pateix una greu malformació a la cara. Mai ha pogut anar a l’escola fins ara, amb deu anys. Com viurà l’Auggie l’arribada a l’escola? Com el rebran els seus companys?

Compra’l online aquí.

llibre 3

4 Deu top-models i una boja que parla sola de Daniel Arbós

L’Eduard és un noi de 31 anys amb baixa autoestima. Per recuperar la confiança decideix buscar parella, tot i que sense gaire interès. Una novel·la plena d’humor que reflecteix la generació dels 30.

Compra’l online aquí.

 llibre 4

5 Seguirem vivint d’Elisabet Pedrosa

Després d’un any de la mort de la Gina, la seva mare publica “Seguirem vivint”. Un text en record a la seva filla i un testimoni a la importància de morir acompanyat. Els drets d’autor s’han cedit a l’equip de cures pal·liatives de l’Hospital Sant Joan de Déu.

Compra’l online aquí.

seguirem vivint_català.indd

6 El monstre de colors d’Anna Llenas

Si estàs buscant un llibre per als més petits de la casa, aquest pot ser la solució. Un conte divertit i ple d’emocions on el monstre de colors intenta sortir d’un embolic.

Compra’l online aquí.

llibre 6

7 Cremeu Barcelona! de Guillem Martí

La història real de Miquel Serra, un heroi desconegut que va salvar una ciutat durant la Guerra Civil.

Compra’l online aquí.

llibre 7

8 Illes lligades de Melcion Mateu

T’agrada la poesia? Aquest és el teu. “Illes lligades”, Premi Poesia dels Jocs Florals de Barcelona 2014, recorre els inspiradors paisatges de diferents illes.

Compra’l online aquí.

llibre 8

9 I’ll be there. Sempre amb tu. de Holly Goldberg

Un llibre per regalar a un adolescent? També tens una proposta. En Sam és un jove amb una vida desordenada. L’Emily, en canvi, és molt organitzada i gaudeix d’una vida còmoda amb uns pares molt atents. Què passaria si sorgís l’amor entre dues persones tan diferents?

Compra’l online aquí.

llibre 9

10 Sóc de l’Oest del Sr. Postu

Una divertida recopilació dels millors posts del ja famós Sr. Postu, un personatge emmascarat i lleidatà que administra amb molt d’humor i sarcasme els perfils a les xarxes de Postureig de Lleida, amb més de 30.000 seguidors.

Compra’l online aquí.

llibre 10