El nostre blog

Publicado el dia

Consells per fer més lleugera la tornada

tornada

I tornem-hi! Semblava ahir que vas començar les vacances i ara se’t posen els pèls de punta només de pensar en tornar a posar els peus a l’oficina. Com es pot passar de 0 a 100 sense deixar-hi la salut mental? Et donem uns consells per fer més lleugera la tornada.

Primer el més obvi: cuida’t. Menja bé, dorm totes les hores que et toquen i fes esport, ja uns dies abans de tornar a la rutina. Molta gent aprofita el setembre per carregar-se de nous reptes, però s’ha d’anar en compte de no sobrepassar-se. És millor fer les coses a poc a poc, especialment quan es tracta de l’exercici físic.

tornada

En segon lloc, fes servir una llista: t’anirà molt bé per superar el caos dels primers dies. Idealment l’hauries de deixar feta abans de marxar, però si encara no la tens, dedica els primers minuts a fer un brainstorming de tot el que caldria fer: clients importants amb qui parlar, veure si hi ha esdeveniments pròxims, preguntar als teus companys si hi ha hagut alguna incidència mentre no hi eres…

tornada

Comença a planificar les pròximes vacances. No cal que siguin a un lloc llunyà (i més tenint en compte la situació en la què ens trobem), però intenta que siguin a un destí il·lusionador. Tampoc és necessari que sigui un viatge: una escapada de cap de setmana o fins i tot una tarda fent alguna activitat divertida i diferent ja faran el fet. Si el coronavirus ho permet, et recomanem fer escape rooms, anar al teatre, visitar parcs temàtics i gaudir d’experiències gastronòmiques.

Una cosa bona de la tornada és retrobar companys que trobaves a faltar, però recorda: aquest any, cal prendre totes les precaucions contra el virus, i no abaixar la guàrdia fins i tot dins de l’oficina.

No treballar presencialment pot fer menys abrupta aquesta tornada, però tingues present que la teva salut mental t’agrairà establir unes rutines i cenyir-te als teus horaris.

Esperem que amb aquests consells el setembre no sigui tan terrible i que els dies fins les pròximes vacances et passin volant!