Una coca per a cadascú

Per la revetlla de Sant Joan, a casa nostra és tradició menjar coca i n’hi ha per a tots els gustos! Quina triaràs aquest any? Avui repassem les més populars i descobrim algunes de les versions més originals i sorprenents.
1. Coca de fruita confitada i pinyons
El clàssic que mai falla i, segurament, la que et portarà més records. Si s’ha convertit en l’estrella de la revetlla deu ser per alguna cosa, no?
2. De crema o nata
Si ja és bona per si sola, imagina’t com queda plena de crema! Et recomanem les del forn Inalba de Balaguer que trobaràs a Plusfresc: estan fetes al seu forn de pedra i llenya i són espectaculars!
3. De cabell d’àngel
Pots comprar la del Forn Inalba o fer-te-la a casa seguint aquesta recepta de la Dolors Mateu (@dolorssmateu):
4. De xocolata
Hi ha persones, com la Carla Alvaro (@Eatinbcn), que prefereixen substituir la fruita confitada per xocolata o crema de cacau. Et deixem la seva recepta aquí.
5. Salada
No tothom és de dolç i per això a aquesta llista no hi podien faltar aquestes tres propostes més bones que el pa!
6. Líquida

Aquesta revetlla, brinda amb una coca! T’ensenyem a preparar el millor còctel de Sant Joan: el secret són els glaçons!
Ingredients:
- 2 paquets de fruita confitada
- Aigua
- 1 ampolla de cava rosat
- El suc de dues taronges
- 20 g de pinyons
- 2 cullerades de sucre
Preparació:
- Comença preparant els glaçons el dia abans.
- Posa les fruites en una glaçonera gran, omple-la amb aigua i congela-ho.
- Per preparar les copes, pica els pinyons juntament amb el sucre. Reserva’ls en un plat.
- Afegeix una mica de suc de taronja en un altre plat.
- Passa la vora de la copa primer pel suc i després pels pinyons.
- Aboca un parell de dits de suc de taronja i omple la resta de la copa amb cava.
- Afegeix un parell de glaçons de Sant Joan… i a brindar!
Tant si busques els ingredients per fer-te-la tu mateix, com si prefereixes comprar-la ja feta, trobaràs tot el que necessites per a la nit més màgica a les nostres botigues i a la web de compra:
