Tàrtar de tomàquets i prunes negres

Amb pocs ingredients i una preparació ràpida, aquest tàrtar és una manera diferent d’aprofitar que els tomàquets i les prunes estan de temporada. Una recepta senzilla però sorprenent, ideal com a entrant lleuger o per compartir en un pica-pica d’estiu.
El gust de les anxoves es complementa a la perfecció amb el dels tomàquets i les prunes i amb la textura cruixent de les galetes salades. Esperem que el resultat t’agradi tant com a nosaltres!
Ingredients:
- 3-4 tomàquets madurs grans
- 2 prunes
- 1 llauna d’anxoves grandetes o mitjanes
- Galetes salades
- Sal
- Oli
- Vinagre
Preparació:
- Talla les prunes a trossets ben petits.
- Fes el mateix amb els tomàquets i reserva’n el suc.
- Pica les anxoves i afegeix-les al bol. Posa-hi una mica de sal i barreja.
- Per a la salsa, aprofita el suc dels tomàquets, afegeix-hi oli i una mica de vinagre.
- Dona-hi un toc gourmet posant la barreja en un motlle. I a gaudir d’aquest meravellós tàrtar!
A Plusfresc apostem pels productes de proximitat, així que si estàs buscant els tomàquets i les prunes més saborosos per fer aquest plat, els trobaràs a les nostres botigues i a la web de compra:

Vols més idees delicioses? El setembre ja és a tocar i aquestes receptes t’ajudaran a treure partit de les seves fruites i verdures.