Receptes fàcils amb pop

El pop és un aliment molt saludable i nutritiu, ric en proteïnes de qualitat, vitamines i minerals. Com que és molt apreciat a la dieta mediterrània segurament ja coneixes algunes maneres de cuinar-lo, però et garantim que no són tan senzilles com les dues receptes que et portem avui.
El primer pas en tots dos casos és fer servir el nostre forn de peix gratuït perquè et coguem el pop. Si ens ho dius amb una mica d’antelació, te’l podem congelar abans, i així et quedarà més tendre.
Salpicó de pop

Ingredients:
- 500 g de pop cuit
- 12 llagostins cuits
- 1 ceba morada
- 1 pebrot verd
- 1 pebrot vermell
- Oli d’oliva
- Vinagre al gust
- Sal
- Pebre
- Pebre vermell
Preparació:
- Talla a trocets el pop, els llagostins, el pebrot vermell, el pebrot verd i la ceba.
- Posa-ho tot en un bol gros.
- Salpebra i afegeix-hi oli i vinagre.
- Barreja i serveix amb un cèrcol d’emplatar .
- Decora amb les puntes de les potes del pop, un llagostí i bon profit!
Carpaccio de pop

Ingredients:
- 4 potes de pop mitjanes
- 50 g d’oli d’oliva verge
- Suc de 1/2 llimona
- 3/4 cullerada de pebre vermell dolç
- Sal
- Brots per decorar
Preparació:
- Talla 4 potes al pop que t’hem cuit al forn de peix.
- Posa una mica de paper film i pinta’l amb oli. Doblega les potes i embolica-les amb el paper film de manera que et quedi un cilindre.
- Congela-ho 4 hores com a mínim.
- Treu el pop del congelador 1/2 hora abans de servir-lo i talla’l ben prim.
- Prepara l’amaniment de pebre vermell barrejant l’oli, el suc de llimona, el pebre vermell dolç i la sal.
- Posa el pop en un plat gran, amaneix-lo, afegeix-hi uns brots tendres i ja ho tens!
Mira que fàcil! I si en vols més, aquí en tens tres.
Recorda que trobaràs el pop més fresc a les nostres botigues i a la web de compra: