El nostre blog

Publicado el dia

Cebiche d’escopinyes i nectarina

Quan arriba la calor, ve de gust menjar plats frescos, lleugers i plens de sabor. Aquest cebiche exprés amb escopinyes és una proposta sorprenent que juga amb el punt salat del marisc, la dolçor de la nectarina i la textura de l’alvocat i la ceba. 

Amb pocs ingredients i en menys de cinc minuts, tindràs un plat ben original, perfecte per a un aperitiu improvisat o un sopar lleuger. La llima, el coriandre, la salsa picant i el blat de moro fregit acaben de donar-li el toc especial a aquesta recepta que no pot ser més senzilla… ni més bona. 

I perquè et quedi encara més deliciós et recomanem que facis servir nectarines de proximitat com les nostres! 

Ingredients: 

  • 1 llauna d’escopinyes 
  • 1/2 nectarina 
  • 1/2 alvocat 
  • 1/4 ceba morada 
  • Coriandre 
  • Llima 
  • Salsa picant
  • Blat de moro fregit 

Preparació: 

  1. Posa en un bol les escopinyes i el seu suc.  
  2. Incorpora-hi la ceba a la juliana, la nectarina tallada a daus i l’alvocat.  
  3. Posa-hi el suc d’una llima. 
  4. Afegeix-hi una mica de salsa picant al gust.  
  5. Remena-ho tot bé i serveix el cebiche amb una mica de coriandre fresc i blat de moro torrat.  

I així és com es prepara el teu futur aperitiu preferit! Trobaràs tots els ingredients per fer-lo a les nostres botigues i a la web de compra: 

Si vols més receptes ideals pel mes de juny (incloent un altre plat amb nectarina, en aquest cas una amanida amb formatge) no marxis del blog sense haver llegit aquest article.