Cebiche d’escopinyes i nectarina

Quan arriba la calor, ve de gust menjar plats frescos, lleugers i plens de sabor. Aquest cebiche exprés amb escopinyes és una proposta sorprenent que juga amb el punt salat del marisc, la dolçor de la nectarina i la textura de l’alvocat i la ceba.
Amb pocs ingredients i en menys de cinc minuts, tindràs un plat ben original, perfecte per a un aperitiu improvisat o un sopar lleuger. La llima, el coriandre, la salsa picant i el blat de moro fregit acaben de donar-li el toc especial a aquesta recepta que no pot ser més senzilla… ni més bona.
I perquè et quedi encara més deliciós et recomanem que facis servir nectarines de proximitat com les nostres!
Ingredients:
- 1 llauna d’escopinyes
- 1/2 nectarina
- 1/2 alvocat
- 1/4 ceba morada
- Coriandre
- Llima
- Salsa picant
- Blat de moro fregit

Preparació:
- Posa en un bol les escopinyes i el seu suc.
- Incorpora-hi la ceba a la juliana, la nectarina tallada a daus i l’alvocat.
- Posa-hi el suc d’una llima.
- Afegeix-hi una mica de salsa picant al gust.
- Remena-ho tot bé i serveix el cebiche amb una mica de coriandre fresc i blat de moro torrat.
I així és com es prepara el teu futur aperitiu preferit! Trobaràs tots els ingredients per fer-lo a les nostres botigues i a la web de compra:
Si vols més receptes ideals pel mes de juny (incloent un altre plat amb nectarina, en aquest cas una amanida amb formatge) no marxis del blog sense haver llegit aquest article.