Bacallà amb chutney de mango

El peix més celebrat en un dia com avui és el bacallà, sense cap mena de dubte. Segurament ja n’has menjat de mil maneres, però ens atrevirem a dir que mai l’has fet a l’estil de la Mireia Casamada. Ella l’acompanya amb un chutney de mango que li dona un toc exòtic i sorprenent.
El chutney és un condiment d’origen Indi similar a la melmelada que queda a la perfecció amb el bacallà, de textura ferma i sabor suau. Si els combines obtindràs un plat que farà gaudir tant als amants de la cuina clàssica com als qui busquen innovar.
Ingredients:
- 150 g de llom de bacallà
- 4 c/s de farina
- Oli per fregir
- 250 g de mango
- 90 g de ceba
- 80 g de sucre morè
- 200 ml de vinagre
- 7 g de gingebre
- 1 clau d’espècia
- 1 g de pebre negre
- 1 g de sal

Preparació:
- En un cassó amb una mica d’oli posa-hi la ceba tallada ben petita, el mango tallat a daus, les espècies, el vinagre i el sucre. Salpebra-ho i posa-ho a foc fort fins que bulli.
- Baixa el foc i deixa-ho coure uns 30 minuts. Reserva-ho.
- Posa pebre al bacallà i enfarina’l.
- Fregeix-lo 3 minuts per banda en una paella amb oli ben calent. Reserva’l en paper absorbent.
- Serveix-lo amb el chutney de mango.
Trobaràs els ingredients a les nostres botigues i a la web de compra:
Esperem que trobis aquesta recepta tan bona com nosaltres i si encara tens més ganes de bacallà, aquí te’n deixem una altra.