El nostre blog

Publicado el dia

I LOVE FRESCOS

La xapa que vol ajudar a molts nens de Lleida
Actualment, un 70% de les famílies en situació de risc no poden garantir l’alimentació dels seus fills. 

plus_xapa

Des de Plusfresc, sempre hem volgut involucrar-nos per intentar donar suport  a les iniciatives que s’esforcen per millorar la realitat que ens envolta. Per això, fa força temps que treballem de la mà del Postureig de Lleida per iniciar una campanya solidària que ajudi a millorar la situació dels nens i nenes lleidatans en situació de risc.

Postu
El Sr. Postu amb la xapa que hem fet junts

Cada xapa són 2 € per a Beques Menjadors de la Creu Roja de Lleida

Així de fàcil! Hem creat unes xapes que podràs trobar a 4 de les nostres botigues (Cristòfol de Boleda, 10, Baró de Maials, 107, Baró de Maials, 31 i Av. Barcelona, 65). El seu import íntegre anirà destinat al projecte Beques Menjadors de la Creu Roja de Lleida, un programa dirigit a cobrir la quota del menjador escolar de nens i nenes en situació de risc.
I si ho desitges, també tens disponible un codi en totes les botigues per fer directament els teus donatius fins el 31 de desembre.

Amb aquest gest tan simple, estaràs contribuint a assegurar que com a mínim puguin gaudir d’un àpat de qualitat i saludable al dia.

nens
A l’Izan Pineda i l’Unai Pineda els encanta la seva xapa, gràcies!

Dóna la “xapa” als teus amics
Si tu també vols involucrar-te en aquesta iniciativa, a part d’aconseguir la teva xapa, ens pots ajudar a difondre, compartint una foto de la teva xapa a les xarxes socials amb el #ilovefrescos @Plusfresc @PostureigLleida

Nosaltres ja tenim xapes pels nostres uniformes
A partir d’ara, hem incorporat als uniformes del Plusfresc la xapa I LOVE FRESCOS. Quan vinguis, fixa-t’hi.

Som-hi! Entre tots podem ajudar molt!

dependenta
La Gemma acaba d’estrenar la xapa I LOVE FRESCOS
clientes
L’Ester Ribes, la Mireia Vidal i l’Imma Nuvials amb la seva xapa