El nostre blog

Publicado el dia

5 smoothies deliciosos per refrescar-te aquesta tarda

Que bé que s’està a la primavera, oi? Amb aquest bon temps i ara que els dies són més llargs et volem convidar a relaxar-te amb uns bons smoothies. Vols saber com preparar-los? Te’n deixem una selecció!

Els smoothies són saludables i refrescants i els podem elaborar amb les fruites o verdures que més ens agradin. Per què no proves de combinar diferents sabors? Serà molt divertit, i a més, boníssim!

1 Smoothie de plàtan i poma amb espècies

Només has de batre dos plàtans i tres pomes i afegir-hi una mica de canyella, gingebre i llima. I si vols fer-lo encara més refrescant, posa-hi gel picat i tindràs un granissat espectacular! Per tenir més detalls sobre la recepta, clica la imatge!

2 Smoothie verd tropical

Necessitaràs un iogurt, pinya fresca tallada, uns trossos de mango i 30 fulles d’espinacs frescos. Saníssim!

3 Smoothie silvestre de fruites del bosc

Mmm… mira quin aspecte més atractiu! Per elaborar-lo hauràs d’aconseguir 50 g de nabius, 2 plàtans, sucre, 100 ml de suc de nabius, 50 g de gerds, 50 g de mores, 6 maduixes, 1 poma verda, 50 ml d’aigua i gel al gust. T’animes a provar-lo?

4 Smoothie de cítrics

El canvi d’estació ens pot provocar algun constipat inesperat… Per això hem de tenir les reserves de vitamina c ben carregades! Amb aquest smoothie de cítrics, ho tens assegurat! Passa per l’espremedor una taronja, dues mandarines, mitja llimona i mitja aranja. Si vols, hi pots afegir sucre o canyella. Irresistible, oi que sí? Si cliques a la foto, veuràs les propietats de totes les fruites que conté.

5 Smoothie de pastanaga i mango

També pots combinar verdures i fruites. Així aconseguiràs que els nens la prenguin més fàcilment. Per elaborar aquest smoothie de color intens hauràs de batre la pastanaga amb el mango, ambdós trossejats. Tens més informació clicant a la imatge.

Tot el que necessites per elaborar aquests smoothies tan bons ho trobaràs a Plusfresc. Tenim la fruita i la verdura ben fresca i cada dimarts llancem noves ofertes. Consulta-les al nostre Facebook i aprofita els productes a preu especial per crear els teus propis smoothies!