El nostre blog

Publicado el dia

Sense disfressa? 6 idees facilíssimes per Carnestoltes

Imaginació al poder! Què pot haver-hi més original que fer-se la disfressa un mateix? Si no tens ni idea de com començar, no t’espantis, aquí et donem unes idees molt, molt fàcils! A part, segur que no trobaràs una altra disfressa com la teva i les pots personalitzar al teu gust. Comencem?

1. Un mussol que deixarà a tothom amb els ulls ben oberts!
Mira quin plomatge, quina elegància, de ben segur que aquest ocellet serà un èxit! No creguis que és gaire complicat, amb la plantilla que trobaràs al link, fer-la és un pim-pam. I no cal tenir màquina de cosir per fer les plomes, amb una mica de cola en tindràs prou. Vols fer-la? Mira aquí.

2. Ets pare? Aquesta disfressa és per vosaltres
Si tens nens petits, pots aprofitar-ho per fer una disfressa doble que fondrà els cors de tots. És molt fàcil de fer, pots utilitzar dos coixins de cadires per fer la galeta i uns cartons per fer el bric de llet. Aquí aprendràs a fer-la.

3. Mira quin pop multicolor!
Està per menjar-se’l, sí o sí? Aquesta disfressa és enginyosa, fàcil i molt original. Només necessitaràs unes mitges, botons, cotó, un barret… i ja està! Una proposta ideal si tens uns horaris complicats, és senzilla i et prendrà molt poc temps. Aquí podràs veure com fer-ho, pas a pas.

4. David Bowie, no t’oblidem!
Saps dibuixar? Amb una mica de maquillatge pots fer unes disfresses increïbles. Si no se t’acut res, aquí tens unes quantes idees com per exemple aquest homenatge a David Bowie, una proposta ideal pels pèl-rojos de la casa! Aquí podràs veure opcions de tots els colors.

5. Espasa de la Guerra de les Galàxies reciclada
Aquesta és pels més aventurers! Amb una mica d’imaginació pots transformar un simple tub de PVC de les piscines en una fantàstica espasa làser. Només necessitaràs una miqueta de cinta aïllant de dos colors i que la força t’acompanyi! Aquí tens més informació.

6. No n’has tingut prou amb el raïm de cap d’any?
No t’agrada passar desapercebut? Aquesta és la teva! Sorprèn-los a tots amb aquest raïm, no apte per tímids. Només necessitaràs uns quants globus i una cartolina de color verd. Et vénen ganes d’abraçar-la, oi? Doncs, vinga: aprèn a fer-la aquí.