Publicado el dia

Plusfresc rep la certificació Welfair® de benestar animal per a algunes de les seves famílies càrniques

El certificat, atorgat per l’Institut d’Investigació i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA) en col•laboració amb el centre tecnològic NEIKER , inclou la major part de la carn de pollastre, conill, porc i vedella al tall

Lleida, 13/04/2021 – Plusfresc, cadena de supermercats lleidatana especialista en productes frescos, ha rebut la certificació Welfair® de benestar animal per algunes de les seves famílies càrniques. La major part de pollastre, conill, porc i vedella al tall disponibles a les botigues Plusfresc han obtingut el certificat, atorgat per l’Institut d’Investigació i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA) en col·laboració amb el centre tecnològic NEIKER. A més, els clients de Plusfresc podran adquirir també carn de proveïdors certificats amb el mateix segell en safata.


La certificació Welfair® de benestar animal avala davant del consumidor que els animals han viscut i han estat sacrificats sota condicions èticament responsables de benestar, tal i com estableixen els protocols establerts en els projectes europeus Welfare Quality i AWIN.
Una bona alimentació, un allotjament apropiat, un bon estat de salut i un comportament idoni segons les característiques de l’espècie són els quatre criteris sobre els quals es fonamenta aquesta certificació.
A Plusfresc sempre hem defensat els comportaments èticament responsables no només dins la companyia, sinó en la resta d’esglaons que formen part de la nostra cadena de distribució. Aquest certificat demostra que estem fent bé les coses i consolida la nostra aposta per tots aquells proveïdors amb els que ens uneix una forta confiança i amb qui treballem des de fa molts anys”, explica Francisco González, director general de Plusfresc.
Per la seva banda, Carles Rosell, Area Manager de Producció animal i Sostenibilitat de l’IRTA, assegura que “per primera vegada, els consumidors poden realitzar una compra més ètica i triar productes certificats en benestar animal, enfront d’altres productes no certificats”.
Sobre SUPSA Supermercats Pujol
SUPSA és l’empresa líder en distribució d’alimentació a les comarques lleidatanes. Actualment, compta amb 80 establiments ubicats a Barcelona, Lleida, Tarragona, L’Hospitalet de Llobregat, Manresa i la Franja de Ponent. La companyia, fundada l’any 1929, té un equip format per més de 1400 col•laboradors. A més de la seva insígnia principal, Plusfresc, compta amb una botiga de format innovador que busca millorar l’experiència de compra i oferir nous serveis, Sunka.