El nostre blog

Publicado el dia

Les verdures de temporada del mes de març

Comencem un nou mes i volem fer-ho carregats d’energia i de salut. Ja sabeu que sempre és millor consumir verdura de temporada, doncs es troba en el seu millor moment i obtindrem més sabor, frescor i mantindran intactes les seves propietats. Quines són les millors verdures per consumir durant aquest març que tot just iniciem? En fem un recull!

 

Carxofes

Les carxofes ajuden a digerir i eliminen greixos. Contenen una substància anomenada fitosterols que ajuda a restringir l’absorció de colesterol. També són molt bones per les molèsties del fetge. I si prepares uns bunyols de carxofa? Clica aquí per veure la recepta.

 

carxofa

Bledes

Les bledes són molt refrescants, digestives, diürètiques i nutritives. Aquí tens algunes receptes per gaudir-les de manera diferent.

Remolatxa

La remolatxa t’ajuda a mantenir el teu cor saludable, millora el sistema digestiu i també el sistema immunològic. Si vols descobrir plats plens de color i amb remolatxa, clica aquí per veure un munt de receptes.

Fins aquí la nostra selecció. Tot i això, et recordem que hi ha moltes més verdures de les que pots gaudir durant aquest mes: l’api, la ceba, les cols de Brussel·les, la coliflor, l’endívia, els pèsols, les faves, la mongeta tendra, l’enciam, la col llombarda, els porros, les pastanagues… Et convidem a fer un volt per les nostres seccions de fruites i verdures per descobrir-les totes.

remolacha