Aprèn a fer el tradicional pastís de Sant Jordi

Preparat per celebrar Sant Jordi? I si prepares unes postres molt i molt especials? Prova de fer el tradicional pastís de Sant Jordi, és com el pa de pessic de tota la vida però amb un gir d’allò més imaginatiu! Ho proves?
Necessitaràs tot això:
· Pa de pessic
· 300 g de crema catalana
· 3 cullerades d’Anís del Mono
· Suc de mitja taronja
· 12 o 14 maduixes
· 100 g de sucre de llustre
Anem per feina?
1. En primer lloc, necessitaràs un pa de pessic per fer-lo servir de base. Aquí i aquí podràs veure com fer-lo pas a pas.

2. Quan s’hagi refredat, talla la part de dalt com si es tractés d’un disc de vinil i dóna-li la volta (posa la cara B).
3. Esprem el suc de mitja taronja i barreja’l amb l’anís. Fes servir un pinzell per escampar-ho per la part superior del pa de pessic, és a dir per la molla que ha quedat a dalt.

4. Estén la crema catalana per sobre fins que et quedi ben llisa i escampa-hi el sucre. Amb l’ajut d’un bufador crema la capa superior.
5. I ara, només queda el toc final! Renta i talla les maduixes a la meitat. Disposa-les al teu gust i ja està! Preparat per gaudir?
