El nostre blog

Publicado el dia

5 postres o berenars fàcils i espectaculars

Les visites inesperades t’enxampen sense res per oferir-los? Amb aquestes receptes de postres o berenars ràpides, fàcils i boníssimes ho tindràs tot per sorprendre’ls en qualsevol moment.

1 Coca de poma

Aquesta recepta és ideal per acompanyar el cafè o el te. Només necessites pasta de full, natilles i poma. Estén la pasta de full i cobreix-la amb les natilles, pots utilitzar un o dos pots de natilles depenent de la mida de la pasta de full. Talla una poma en làmines i col·loca-les a sobre. Ara només ho has de coure al forn a 180º durant 20 minuts o fins que la massa sigui daurada! Pinta-ho amb melmelada o almívar per aconseguir un acabat brillant. Ei! Aquesta recepta la pots fer amb la fruita que més t’agradi, inspira’t i innova. 🙂

2 Brownie a la tassa

De tant en tant ens mereixem un capritx com aquest! En un bol, batem l’ou, 3 cullerades de sucre, 3 cullerades de cacau en pols, 3 cullerades de crema de xocolata, 3 cullerades d’oli de gira-sol i 6 cullerades de llet. Hi afegim 4 cullerades de farina, nous i una mica de llevat. Ho remenem tot bé, ho posem en unes tasses i ho coem al microones durant 1 minut i 45 segons a màxima potència. El pots acompanyar de fruites o gelat. Segur que repetiràs aquest brownie!

3 Pasta de full de xocolata

Quina temptació quan passem pel costat del forn de pa i acaben de fer pastes de xocolata… Tu també les pots fer a casa! Sobre una làmina de pasta de full, posa-hi una tauleta de xocolata. Fes talls en diagonal sobre la pasta que sobra pels costats i plega-la sobre la xocolata com una trena. Posa-la al forn a 180º durant 20 minuts o fins que la pasta estigui daurada i gaudeix-ne! Pots provar-ho amb diferents xocolates, afegint-hi fruits secs, fruites… o fins i tot la pots fer salada!

4 Creps

Fer creps és molt més fàcil i ràpid del que et penses i, a més, les pots farcir del que més t’agradi. Barreja 2 ous, 150 g de farina, 1 tassa de llet, 2 cullerades de mantega desfeta, una cullerada de sucre i una mica de sal. Quan estigui tot ben remenat i sense grumolls, aboca’n unes cullerades a la paella, prèviament untada en oli, i estén la massa fent un cercle. Cou-la per les dues bandes i ja hi pots afegir l’interior: xocolata, melmelada, maduixes amb nata, formatge…

5 Copa de fruites i iogurt

Segur que a la nevera encara t’hi queda algun iogurt i una mica de fruita. El resultat és espectacular! Pots començar amb una base de crema de cacau al fons de la copa. Trosseja la fruita i posa-la per capes de colors. Entre les capes, afegeix-hi unes cullerades de iogurt. El toc final és decorar-ho amb una maduixeta, alguns fruits secs, galeta picada o una neula.