El nostre blog

Publicado el dia

Fem panellets?

És molt més fàcil del que sembla, no te n’adonaràs i ja els tindràs a punt! A més, és una recepta ideal per fer que els teus menuts s’iniciïn en l’art de la cuina i aprenguin a donar un cop de mà. Ells s’ho passaran d’allò més bé i tindreu uns panellets deliciosos. Som-hi?

panellets_pinyons
Imatge extreta de: www.lacuinadesempre.cat

Què necessites?
700 grams d’ametlles en pols
½ kg de sucre
2 patates petites
2 ous sencers
700 grams de pinyons o ametlles trencades (al teu gust)

Primer pas, les patates!
Renta-les i posa-les a bullir amb pell i tot! Sí, sí… ho has llegit bé, no les pelis de moment.

Aixafem les patates
Un cop bullides, treu-li la pell a les patates, aixafa-les per fer un puré molt espès i deixa-ho refredar una mica.

Divertim-nos fent pastetes
Un cop ho tinguis, barreja amb les mans: l’ametlla en pols, el puré de patates, el sucre i els dos ous. T’ha de quedar una pasta ben lligada.

panellets_boletes
Imatge extreta de: www.lacuinadesempre.cat

Ara toca fer boletes
Amb la pasta que has fet, fes boletes amb les mans, pinta-les amb el rovell d’ou i enganxa els pinyons o les ametlles.

L’últim pas i a reposar!
Posa’ls al forn 10 minuts a 200º, vés-lo mirant que no se’t cremin. Un cop fets, necessiten com a mínim un dia de repòs, seràs capaç d’esperar?

panellets_forn
Imatge extreta de: www.lacuinadesempre.cat

Bon profit i molt bona Castanyada!