Entrants deliciosos per a aquestes festes
Tenim el Nadal a tocar i, a nivell culinari, és hora de treure l’artilleria pesada. Si ja no saps què preparar als teus convidats, aquí tens tres entrants de primera categoria!
Pastís de salmó
Un pastís salat molt nadalenc que primer es menja amb els ulls.
Ingredients:
- 250 g de salmó fresc cuit
- 200 g de nata per cuinar
- 3 ous
- 3 llesques de pa de motlle
- 4 cullarades de tomàquet fregit
- Sal i pebre
Per la decoració:
- 4 cullarades de maionesa
- Cullaradeta de salsa sriracha
- Groselles
- Farigola fresca
Preparació:
- Posa mantega al motlle.
- Talla el pa de motlle en cubs, fica’ls en un bol juntament amb els ous, el salmó cuit i el tomàquet fregit.
- Bat i posa la barreja al motlle.
- Submergeix el motlle tapat amb paper d’alumini en una safata amb aigua
- Posa-ho al forn 30 minuts a 180 ºC amb calor a dalt i a baix.
- Treu el paper d’alumini i deixa’l 20 minuts més a dins del forn.
- Treu-lo de motlle i decora’l amb la barreja de maionesa i sriracha, les groselles i la farigola.
Torrada de foie i porro
Una combinació de gustos i textures espectacular!
Ingredients:
- 1 barra de pa
- 1 bloc de fondant de foie trufat
- 1 porro
- Xarop de vinagre de Mòdena
- Escates de sal
- Oli d’oliva
- 2 cullerades de maicena
Preparació:
- Posa les llesques de pa a una safata. Afegeix-hi un raig d’oli.
- Fica-les al forn a 180 ºC 4 minuts per cada costat.
- Renta i talla el porro longitudinalment. Passa’l per maicena i fregeix-lo.
- Munta les torrades posant a sobre de cada llesca un tros de foie trufat, una mica de vinagre de mòdena, sal i el porro fregit.
Magret d’ànec curat amb pasta de full
T’expliquem com preparar el canapè insuperable!
Ingredients:
- Magret d’ànec curat
- 2 làmines de pasta de full
- 16 espàrrecs gruixuts
- 75 g de formatge emmental
- 1 ou
- Sèsam negre
Preparació:
- Ratlla el formatge.
- Neteja els espàrrecs i talla’ls curtets.
- Fes làmines del magret d’ànec curat.
- Talla la pasta de full rodona en quarts. Després fes sis talls a cada quart perquè quedi forma de trena.
- Posa el formatge, dos trossos d’espàrrec i dos làmines de magret a cada quart i embolica-ho.
- Pinta-ho amb ou i escampa-hi sèsam per sobre.
- Posa-ho 25 minuts al forn preescalfat a 180 ºC.
- Serveix les trenes amb mostassa de l’antiga.
Trobaràs tot el que necessites per preparar aquestes receptes a les nostres botigues i a la web de compra:
Busques més idees per sorprendre els teus convidats? Les trobaràs aquí!