El nostre blog

Publicado el dia

La moda de les hamburgueses 5 estrelles i la carn de wagyu

Menjar hamburgueses de qualitat s’està convertint en un pla molt cool. De fet, aquesta tendència gastronòmica ja fa força temps que està establerta a Nova York i Londres, on les solen acompanyar amb els també de moda: gintònics.

Però, més enllà de la moda, s’ha de reconèixer que aquest pla enganxa perquè combina el millor de dos mons: gaudir d’una gran qualitat gastronòmica i el gust de menjar amb els dits!

 

I si parlem d’hamburgueses de qualitat, parlem de carn de wagyu!
Carn de bous que escolten fil musical, tenen raspalls d’auto massatge, mengen cereals cuits al vapor… I tot això, segons els gurmets, es nota en el gust i la converteix en la millor carn del món.


Originària del Japó com el seu propi nom indica (“wa” en japonès significa Japó i “gyu”, bestiar), aquesta carn és reconeguda mundialment per ser escandalosament tendre i sucosa. I fins i tot, el seu greix es menja perquè a part de bo, ajuda a prevenir nombroses malalties. A més, ara ja no et caldrà viatjar al Japó per provar-la, en algunes de les botigues del Plusfresc pots trobar hamburgueses de wagyu .

7 trucs d’Arzak per cuinar l’hamburguesa perfecta:
Aquí podràs veure com la cuinen l’Arzak i l’Arguiñano. 

  1. Compra hamburgueses de wagyu (les pots trobar a algunes de les botigues del Plusfresc.)
  2. Fes-les a la planxa amb unes gotetes d’oli verge extra.
  3. Afegeix  una mica de sal gorda.
  4. Remulla el pa amb el suc que vagi traient la carn de wagyo
  5. Quan les hamburgueses estiguin al teu gust, treu-les i deixa-les sobre els pans d’hamburguesa.
  6. Posa uns brots d’enciam, tomàquet i unes làmines de formatge
  7. I si et ve de gust, dóna-li un toc més oriental afegint unes gotes  de soja japonesa.

Et mereixes provar un gust així, regala’t aquesta experiència!