El nostre blog

Publicado el dia

Sunka, el cor de Plusfresc

Sunka

Just ara fa vint anys que vam iniciar l’aventura Sunka. Si aquell primer supermercat ja va esdevenir un referent en el sector de la distribució d’alimentació, el nou Sunka vol fer un pas endavant i consolidar-se com un nou model de compra, el cor de Plusfresc. Però Sunka és molt més que una botiga innovadora. L’espai s’ha plantejat en diferents càpsules, cadascuna enfocada a noves famílies de productes i nous serveis, però sense oblidar-nos de totes les singularitats que ens han fet únics des del primer moment. Per donar cabuda a totes aquestes noves seccions s’ha augmentat la superfície de venda de la botiga fins a 2.000 m2, creant un espai diàfan molt harmoniós arquitectònicament i còmode pel client.

Sala Sunka

L’amor com a fil coductor
Fa molts anys que es treballa en el projecte del nou Sunka, i des del primer moment es va partir d’un fil conductor: l’amor.

  • L’amor per Lleida ens porta a retre homenatge a les terres lleidatanes i tot l’espai de Sunka està ple de records i referències del nostre estimat territori. Lleida està present en tots els racons de la botiga com una reivindicació ferma -mai millor dit- dels nostres valors i de les nostres arrels.
  • L’amor pel medi ambient ens mou, perquè sense tenir cura del nostre planeta i dels seus recursos naturals, no pot haver-hi futur. Potenciem el producte de proximitat, incrementem els productes ecològics, seguim treballant per la reducció del plàstic i per la utilització d’energies renovables.
  • L’amor a les persones ha estat sempre en el nostre ADN. Esperem que la incorporació de les innovacions tecnològiques més punteres puguin ajudar als nostres usuaris a gaudir d’una experiència de compra el més satisfactòria possible. Alhora, seguim treballant per donar suport als col·lectius més vulnerables i per lluitar contra el malbaratament amb donacions d’aliments i  altres mesures de responsabilitat social corporativa.
Sala Sunka

Què hi trobaran els clients a la nova botiga Sunka?

  • Càpsules de producte pensades per aconseguir una millor experiència de compra, com el nostre taller de la fruita, en el que elaborem receptes de fruita i verdura, per facilitar i estalviar temps als nostres clients, el racó del pernil, el racó gourmet, la formatgeria, amb més de 300 referències de formatges de tot el món, la secció de granel, amb cereals, llegums, fruits secs i farines 100% ecològics, així com un gran apartat de productes eco-bio amb més de 400 productes
  • Les nostres clàssiques seccions de frescos, seguiran oferint, com sempre, fruita i verdura local i de proximitat, carn 100% criat a Lleida, peix fresc de la llotja, servei de forn gratuït de peix, aquari de marisc i fleca amb pans especials i una màquina de tall.
  • Serveis digitals com l’innovador PlusJet, amb que els nostres clients poden fer la compra amb l’App Plusfresc des de la botiga d’una manera molt més còmoda i ràpida, o les tauletes PlusAjuda per demanar ajuda al personal de la botiga.
  • Nous serveis com la  Tablet Celler, amb informació de tots els vins i accés a l’ajuda d’una assessora i etiquetes electròniques a tota la botiga.
  • Zona Atenció personal pensada per poder assessorar els clients respecte a les noves tecnologies aplicades a la botiga.
  • Espai Sunka amb l’Àgora, un espai per fer presentacions o xerrades, tallers de cuina i benestar, sales amb cuina i sala multifuncional, amb tot el necessari per fer reunions d’empresa.
  • Espais per fer una petita parada com la zona d’exposicions de pintura i fotografia, el punt d’intercanvi llibres i l’espai de descans amb taules i cadires.
Nou Sunka

Esperem que gaudiu molt del Nou Sunka, el cor de Plusfresc!

També us pot interessar aquest article sobre les millores que hem fet a l’app!

nou Sunka