El nostre blog

Publicado el dia

Coneix els nostres productors locals

Avui, Dia Mundial de l’Agricultura, et volem presentar alguns dels nostres productors locals!

Com ja sabeu, prioritzem comprar la fruita i la verdura directament als productors, siguin pagesos individuals o cooperatives agràries. D’aquesta manera, podem oferir als nostres clients fruita i verdura d’aquí al costat en el seu moment òptim, dels camps dels nostres productors locals a casa teva, en menys de 24 hores!

Així, la nostra fruita i verdura, a més de ser de màxima qualitat, és més sostenible i ajuda a donar futur al nostre territori.

I quan no podem oferir-te algun producte de proximitat, busquem la millor opció a aquelles zones on són especialistes, per oferir-te sempre la màxima qualitat.

Roc Feliu

Alguaire és el lloc per excel·lència de les figues de coll de dama. I és des d’aquí d’on en Roc Feliu ens porta aquesta exquisida fruita des de setembre fins a finals d’octubre.

Cal Pinela és la seva empresa familiar d’agricultors i des de l’any 2010 va començar a treballar amb nosaltres. Des de llavors, quan és temporada, les seves figues de coll de dama arriben cada dia a la central de SUPSA, que s’encarrega de distribuir-les a les diferents botigues de Catalunya per tal que arribin al més aviat possible a casa vostra.

Leopold Bunyol

L’empresa familiar d’en Leopold Bunyol es dedica a l’horticultura des del 1999 i actualment és la segona generació qui se’n fa càrrec, però es perden en el temps el nombre de generacions que han treballat al camp, com quan es dedicaven a la producció de cereals. Es troben Lleida, a la finca La Colònia d’Artesa de Segre.

Al començament ens portaven de manera esporàdica alguns dels seus productes, però és des del 2004 que vam començar a treballar junts de manera continuada. A hores d’ara, a les nostres botigues pots trobar quan és temporada el tomàquet de penjar i el tomàquet pera.

Josep Vilaseca

Carabassó, bròquil, col, coliflor, tomàquet de sucar, escarola i meló. Aquestes són les fantàstiques verdures i fruites de proximitat que ens porta en Josep Vilaseca des de la Finca El Parral, que es troba a l’Horta de Lleida. Van començar a treballar les terres el 1994 i ja és la segona generació que s’hi dedica en cos i ànima.

La nostra relació amb ell va començar l’any 2001 i des de llavors rebem verdures i verdures de la seva producció. Gràcies a la gran proximitat de les seves terres, aquestes verdures arriben abans de les 13.00 h a la nostra central un cop s’han collit i en menys de 24 hores les repartim per totes les nostres botigues.

Joan Farré

​ La Partida del Pati, al terme de Vilanova de Segrià, és la finca on es cultiven les verdures i herbes aromàtiques que ens porta el Joan Farré.

Des del 2011 vam començar a comercialitzar les seves herbes aromàtiques, com per exemple el Herbes aromàtiques, timó, romaní, sàlvia, anet, herba-sana, coriandre, cibulet, alfàbrega i menta. Un cop les recol·lecta, s’envien a la central en un temps màxim de 6 hores per mantenir la seva frescor i els camions distribueixen els productes a les botigues de Lleida, Tarragona i Barcelona en menys de 24 hores.

Esperem que t’hagi agradat conèixer alguns dels nostres productors locals!

I si tens ganes de tastar la seva fruita i verdura de proximitat, recorda que trobaràs tots els productes a les nostres botigues i a la nostra web de compra.

WEB DE COMPRA

També et poden interessar aquests consells per triar una bona cervesa.