El nostre blog

Publicado el dia

Apunta’t a la XIII Cursa dels Templers Plusfresc de Lleida!

Un dels punts claus de la vida sana és dur una dieta equilibrada, però serveix de poc menjar molt sa, si després ens quedem quiets al sofà: per estar saludables de veritat, cal fer esport de manera regular.

A Plusfresc ho tenim ben clar, i per això aquest any serem els sponsors principals de la XIII Cursa dels Templers que tindrà lloc el diumenge 3 de març (#CursaTemplersPlusfresc); encara no t’has apuntat? T’expliquem tot el que trobaràs:

– Dos recorreguts per triar: volem que tothom pugui participar, així que aquest any hem incorporat el recorregut de 3 km per a famílies amb nenes i nens menors de 14 anys i per a tots aquells que prefereixin una distància més assequible que els tradicionals 10 km.

– Lot de productes de la terra pels participants: hem preparat aquest lot de productes de la terra per obsequiar l’esforç de tots els corredors!

El lot inclou: caldo Aneto Natural, oli Rajolí d’Or Llardecans, suc natural Fruits de Ponent, mel amb gingebre Torrons i Mel Alemany, còctel de fruits secs Borges i barretes energètiques de torró Torrons Vicens.

– Curses infantils: el 2 de març s’obriran les pistes de cursa pels més petits amb les curses infantils del projecte “Aturem l’obesitat infantil”. La inscripció es fa exclusivament a través de la pàgina web i és gratuïta, però recorda que totes les nenes i nens participants han de dur, com a mínim, un aliment per al Banc dels Aliments de Lleida per poder recollir el seu dorsal personalitzat.

A més a més, gaudiran d’una samarreta de regal, un esmorzar de fruita fresca i un espectacle d’animació infantil. Us apunteu?

– Donacions per “Lo Recapte” del Banc dels Aliments de Lleida:

Totes les entitats organitzadores i patrocinadores animem als corredors, familiars i amics a dur aliments el dia de la cursa per al Banc dels Aliments, preferiblement oli, llet, conserves de peix i pots de llegums cuits i, amb la donació, es podrà omplir una butlleta per entrar al sorteig de regals. La solidaritat té premi!

A més a més, per tots aquells que no podeu acostar-vos a donar aliments durant el dia de la cursa, a Plusfresc organitzarem un primer recapte d’aliments el dissabte 23 de febrer a 6 de les nostres botigues. Apropa’t i els nostres voluntaris t’informaran!

– Plusfresc del Camí dels Picos, 6 (Lleida).

– Plusfresc d’Alcalde Porqueres, 44 (Lleida).

– Sunka de Carrer Bisbe Ruano, 12 (Lleida).

– Plusfresc de Rovira Roure, 34 (Lleida).

– Plusfresc d’Avinguda Barcelona, 65 (Lleida).

– Plusfresc de Carrer Lleida, 120 (Alpicat).

 

Oi que sona genial tot plegat? Aquí tens el programa general perquè no et perdis ni un sol detall. T’hi esperem!