El nostre blog

Publicado el dia

AVUI: UN MENÚ PENSAT PEL GENER COSTERUT

Arriba el gener costerut i ens tornem a topar amb la realitat: tornem a treballar, els Reis queden ja molt lluny i, el que és pitjor, el nostre compte corrent tremola! El temible gener costerut sembla que fa més pujada que mai, així que avui hem preparat un menú econòmic. Bon profit!

Una truita molt nutritiva
Una truita molt nutritiva

Truita de bacallà

Bacallà esmicolat, verduretes, ou… i ja tens un primer boníssim que, a més, pot ser un plat únic si no menges gaire. Això sí, tingues l’aigua ben a prop!

Un consell, proveu de fer aquesta truita, tot i que sembla una mica difícil de cuinar: és recomanable, sobretot, per a aquelles persones que mengen poc i que amb un sol plat en tenen prou. Porta, en proporció, gairebé tots els grups d’aliments, de manera que, acompanyada d’una amanida, ja és un àpat correcte.

Pit de pollastre farcit de formatge

Si ets dels que troben el pit de pollastre una mica insuls, aquesta recepta et farà llepar els dits, ja que el formatge li dóna un punt molt saborós. I sense gastar gaires dines!

Les floretes són optatives
Les floretes són optatives

Pinya natural

Afavoreix la circulació, és digestiva i està boníssima. Un bon plat de pinya natural és unes postres ideals per fer el teu gener més exòtic. Ja veuràs, ja!

Fem pinya!
Fem pinya!