El nostre blog

Publicado el dia

Avui: un menú exòtic

A la nostra cuina hi ha moltes influències de tot arreu. Avui ens hem fixat en la cultura del Magreb. És per això que hem preparat un menú exòtic que t’encantarà i que té reminiscències àrabs.

Aquí et deixem un menú amb receptes fàcils i gustoses i amb un toc exòtic!

CUSCÚS AMB SALMÓ, ESPÀRRECS I BOLETS

El cuscús és una alternativa molt gustosa a l’arròs o la pasta. Amb el salmó, conforma un plat molt saludable.

BSU7 1r

SEITÓ ESCABETXAT AMB AMANIDA DE GERMINATS

La tècnica de l’escabetx la devem als àrabs, concretament de Pèrsia, i que està plenament incorporada a la nostra cuina. Prova aquest seitó escabetxat!

Ingredients

– 100 g de seitons
– 1/2 cabeça d’alls
– 1/2 copa de vinagre blanc
– 1 fulla de llorer i 1 branquilló de farigola
– 1/2 cullerada de pebre vermell i 1/2 de pebre negre en gra
– ½ copa d’oli d’oliva
– germinats variats per a la guarnició del plat

Preparació

Prepareu l’escabetxat: escalfeu en una paella l’oli amb la mitja cabeça d’alls i daureu-la; retireu-ne els alls i reserveu-los.
A la mateixa paella amb l’oli, afegiu-hi el llorer, la farigola, el pebre negre en gra, el pebre vermell i el vinagre. Deixeu-ho coure uns minuts i retireu-ho del foc.
Renteu els seitons i retireu-ne l’espina, però deixeu-ne la cua. Poseu-hi sal i pebre i passeu-los per farina. Fregiu-los amb oli calent durant uns segons i col·loqueu-los en una cassola de fang.
A la cassola amb el peix, afegiu-hi els alls i l’escabetxat i deixeu-ho refredar.
Serviu-ho amb una amanida feta amb una barreja de germinats.

BSU7 2n

TARONGES AMB MEL I MENTA

Segur que si penses en un té àrab, et ve al cap el té amb menta. La menta és una herba molt apreciada i aromàtica. Comprova-ho afegint-la a la taronja!

BSU3 Postres

Bon profit! Esperem que t’hagi agradat aquest menú exòtic.