El nostre blog

Publicado el dia

5 berenars òptims

Molts cops quan s’intenta dur una alimentació sana, s’evita berenar. En realitat el més beneficiós és fer 5 àpats al dia: esmorzar, dinar i sopar són els principals, però a mig matí i mitja tarda són igualment importants! De fet ens ajuden a controlar la gana i menjar d’una forma més responsable.

És important evitar la brioxeria industrial i les xocolatines, ja que ens aporten molt poc des del punt de vista nutricional. El millor és un àpat lleuger i saludable, a continuació et proposem 5 berenars que a part de saludables, són irresistibles 😉

1. El berenar ideal
Una peça de fruita o un suc. El truc per fer una dieta equilibrada és menjar fruita a mig matí o a mitja tarda. No només t’aporta un munt de vitamines, la seva dolçor també t’alegra la tarda mentre esperes el sopar 🙂

2. Amb proteïnes
Si tens gana, aquesta és una opció ideal: un suc de taronja acompanyat d’un mini-entrepà de pernil de gall d’indi o salmó. Si tens molta gana pots afegir una mica de formatge desnatat. Els pots preparar al matí i portar-los a la feina per menjar a la tarda. El teu cos t’ho agrairà!                           

3. Làctics
No és convenient abusar-ne, però si no n’has pres a l’esmorzar, és una opció ideal per berenar! Un iogurt desnatat o un quefir de cabra o ovella amb una mica de mel per endolcir i uns fruits vermells farà del teu berenar un àpat molt complet. Si tens molta gana, sempre pots afegir una mica de musli o plàtan, que té unes grans propietats saciants.

Imatge extreta de: www.eldesayuno.es
Imatge extreta de: www.eldesayuno.es

4. Esportiva
Te verd amb fruits secs
: per exemple, un grapat d’anous (no més de sis). Si has d’anar al gimnàs o sortir a fer esport, aquest berenar serà el teu millor aliat: aporten prou energia per després cremar-la, a part d’estar boníssimes!

5. Dolça però lleugera
Si ets un amant del dolç, aquesta opció és impressionant. Batut de maduixes (preparat amb maduixes naturals, llet desnatada i edulcorant) i dues galetes integrals riques en fibra. Buf! Buf! Buuuf!

Imatge extreta de: www.pinterest.com
Imatge extreta de: www.pinterest.com