El nostre blog

Publicado el dia

Com fer la teva Corona d’Advent?

Comença el compte enrere pel Nadal; ja tens tots els detalls preparats? L’arbre il·luminat, el menú planificat, cadires per tots els familiars, el Tió ben alimentat, l’encàrrec de carn… I la Corona d’Advent d’aquest any?

La Corona d’Advent és un ornament que simbolitza el pas de les quatre setmanes d’Advent amb 4 espelmes en una corona de branques d’avet. La tradició manava que el primer diumenge d’Advent s’encenia la primera espelma i així successivament durant les tres setmanes següents fins que, la setmana anterior a Nadal, les quatre espelmes lluïen enceses. Avui dia tot aquest ritual gairebé no es practica, però les boniques corones encara perduren com a costum ornamental nadalenc.

En l’àmbit estètic, aquesta tradició també ha evolucionat moltíssim. Les trobes de tots els estils, materials i colors! N’hi ha tants, que et proposem que aquest any la facis al teu gust amb les teves pròpies mans. T’animes? Només necessites un cercle de porexpan, una pistola de silicona i la teva creativitat.

www.fixokids.com

Et donem tres idees que segur que t’inspiraran:

Branques i pinyes

L’opció més clàssica i natural; pots afegir llums per donar-li un toc especial. Si la vols feta principalment de pinyes com a la imatge, et recomanem que a més de la silicona, també asseguris les pinyes lligant-les amb fil de pescar.

www.pinterest.com

Taps de suro

Pels defensors del reciclatge… Amants del vi! Molt original i també fàcil de fer, ja que els taps s’enganxen amb la silicona realment bé. Pots posar-los en vertical o en horitzontal i omplir els foradets amb les típiques baies vermelles per donar-li més vida i color.

www.fillyourhomewithlove.com

Garlanda

Només has de triar la garlanda que més t’agradi i embolicar amb ella el cercle de porexpan. S’enganxa ràpidament amb la silicona i, a més a més, li pots afegir tants detalls com vulguis: boles, llums, llaços… Realment versàtil, bonica i econòmica!

www.galatent.es