El nostre blog

Publicado el dia

Aquest Carnestoltes, disfressa’t i recicla

carnestoltes

Encara que no puguem sortir, ens disfressarem, no? Amb aquestes idees segur que sí, perquè les pots fer aprofitant coses que tens per casa. Estan pensades per als més petits, però també es poden adaptar per a adults i el millor de tot és que no només us serviran per Carnestoltes, també hi podran jugar durant la resta de l’any.

Una motxilla propulsora per volar ben amunt

Carnestoltes

doodlecraftblog.com

Necessitaràs: 2 ampolles de 2 litres, pintura platejada en esprai, cartró, pistola de cola, feltre vermell i taronja i tela o cinta per fer les anses.

Comença fent dos tallets a la part superior del rectangle de cartró i dos a la part inferior. Passa-hi tela o cinta per fer les anses i encola’ls o grapa’ls perquè es quedin a lloc. Neteja les ampolles i deixa que s’assequin. Després ruixa les ampolles amb la pintura platejada (no cal que facis la part de baix, perquè donarà al cartró). Talla el feltre en forma de flames i enganxa’l a les ampolles amb la pistola de cola. Finalment, uneix les ampolles al cartró.

Un homenatge als productors locals

Carnestoltes

creatingreallyawesomefunthings.com

Necessitaràs: 1 capsa de cartró prou grossa, més cartró per fer els detalls, pintura verda i negra en esprai (o la que prefereixis, però en esprai és més ràpid), tub de cartró (del paper de vàter o el paper de cuina), tisores, pintura groga i platejada, cinta adhesiva, cinta per fer les tires i pistola de cola.

Gira la capsa cap per avall i retalla un forat quadrat prou gros com perquè el nen hi càpiga. Pinta-la de color verd (és millor si li dones dues o tres capes). Després, fes 4 cercles de cartró, dos de grans i dos de petits, i pinta’ls de color negre. Fes els detalls de les rodes amb pintura groga i una franja al voltant del tractor. Pinta un semicercle negre a la part de davant i posa-hi també unes finestretes amb pintura platejada (o paper). Fes un forat a la part superior, passa-hi el tub de cartró pintat de negre i enganxa’l. Fes les anses amb cinta i ja tens el teu tractor pel Carnestoltes!

Un dinosaure molt divertit

Carnestoltes

Hellowonderful.co

Necessitaràs: 2 capses petites, 1 capsa grossa i més cartró per fer els detalls, pintura en esprai (o la que prefereixis) dels colors que vulguis, tisores i pistola de cola.

Pinta les tres capses del mateix color. Retalla les escates i pinta-les d’un color que contrasti amb l’altre. Retalla les dents i els ulls i pinta’ls de color blanc. Fes un forat a la capsa grossa que fa de cos per treure el cap i dos als costats pels braços. Enganxa un costat d’una de les capses del cap amb l’altra capsa petita per poder fer la mandíbula que s’obre i es tanca. Fes un forat a la mandíbula inferior per a poder-hi passar el cap. Decora el dinosaure amb les escates, els ulls i les dents.

Que us divertiu molt aquest Carnestoltes i us ho passeu molt bé creant aquestes disfresses junts!

També et pot interessar: https://www.plusfresc.cat/idees-plusfresc/idees-per-jugar-amb-nens-a-casa/