El nostre blog

Publicado el dia

5 paradisos lleidatans on refrescar-te

Ser de Lleida és una sort i, encara que no tinguem platja, també ho és a l’estiu. Tenim paratges paradisíacs on et pots refrescar amb els amics o la família. N’hem seleccionat 5 que no et pots perdre. Mira quins paisatges, quines vistes, quina aigua… Ens encanta!

1 El congost de Mont-rebei

Dóna’t el plaer de banyar-te a l’últim gran congost verge de Catalunya. Envolta’t de parets de més de 500 metres de caiguda vertical i de vistes espectaculars. Les aigües són del riu Noguera Ribagorçana i, si vols, pots fer un recorregut entre les roques amb caiac.

1464977657_518060_1464978240_album_normal (1)
Imatge extreta de cat.elpais.com

2 Pont del Clop

Molt a prop de Solsona trobem aquest meravellós paratge on el curs d’aigua passa serpentejant entre les roques. Per arribar-hi, pren la carretera de Solsona a Bassella (L-301). Després de 3 kilòmetres i mig, agafa la cruïlla direcció Cambrils, segueix la carretera i trobaràs el Pont del Clop al km 15,6. És un plaer banyar-se a les seves aigües cristal·lines o recórrer un tram riu amunt mentre nades i camines.

Imatge extreta de cocarutas.blogspot.com.es
Imatge extreta de cocarutas.blogspot.com.es

3 Cascada de Sant Esperit

Al Parc Natural d’Aigüestortes i l’Estany de Sant Maurici hi trobareu molts espais on refrescar-vos i gaudir d’unes impressionants vistes. D’entre totes, avui volem destacar la cascada de Sant Esperit, un salt d’aigua espectacular d’uns 30 metres abans d’arribar a l’Estany de Llebreta. Podeu fer la ruta a peu seguint aquestes indicacions.

Imatge extreta de www.rutesapeu.com
Imatge extreta de www.rutesapeu.com

4 Embassament de Sant Ponç

A la vall mitjana del riu Cardener, al Solsonès, hi trobem l’embassament de Sant Ponç. Us hi podeu banyar o practicar diferents esports aquàtics. Organitza una caminada a peu o en BTT pel camí que el voreja i acaba la jornada amb una bona remullada.

Imatge extreta de blogs.descobrir.cat
Imatge extreta de blogs.descobrir.cat

5 Esports d’aventura a Llavorsí

I per acabar, un pla més mogudet. Sabies que Lleida és líder d’Espanya en esports d’aventura? Si vols passar un dia divertit amb els amics o la família, et recomanem anar fins a Llavorsí a gaudir del rafting, el barranquisme, l’hidrospeed, canoes de riu… Quin és el teu preferit?

Imatge extreta de raftingllavorsi.cat
Imatge extreta de raftingllavorsi.cat

Què t’han semblat? Esperem que t’atreveixis a apropar-te a algun d’aquests espais naturals tan fascinants de la nostra terra i, si fas alguna foto, participa al nostre concurs #mestimolleida