Consultoris de cuina i nutrició

A Plusfresc no t’oferim només productes d’alimentació, sinó que volem ajudar-te a que la teva vida sigui més agradable i que gaudeixis d’hàbits alimentaris saludables. Per això, oferim als nostres clients un servei gratuït de consultes de cuina i nutrició per correu electrònic.

Consultoris de cuina

Les consultes de cuina les atén Antoni Rúbies, xef del restaurant que porta el seu nom, situat a Artesa de Lleida (Lleida). Va cursar els estudis d’hostaleria a Les (Vall d’Aran). Durant la seva formació i després com a xef titulat va obtenir diversos premis, entre els quals destaquen el de millor Menú de la Fruita 2000 i el de millor restaurant segons la Confraria Gastronòmica de la Costa Daurada. Va escriure un llibre titulat “Cuina catalana contemporània” (2005, Pagès Editors), en què reflecteix el seu treball d’experimentació i especialització en la cuina del caragol. També ha fet aparicions en mitjans de comunicació locals, autonòmics com Catalunya Ràdio, al programa “Cuines” de TV3, i estatals com Antena 3. Des de l’any 2000 és professor a la Sala Sunka de Lleida. Així, actualment compagina la feina de xef al seu restaurant amb la docència i l’assessorament culinari. Antoni Rúbies és un especialista en arrossos i cuina de mercat. Li podeu preguntar el que vulgueu sobre gintònics, n’és un expert!

Contacteu amb el xef:
cuiner@plusfresc.es

Consultori de nutrició

Les consultes de nutrició i dietes són ateses per l’Antonieta Barahona, metgessa especialista en nutrició. La Dra. Antonieta Barahona és llicenciada en medicina per la Universitat de Lleida i màster en Ciència i Tecnologia dels Aliments per la Universitat de Barcelona. També és directora d’una clínica de nutrició (Clínica de Nutrició Dra. Antonieta Barahona) que compta amb una escola de cuina privada, especialitzada en l’estudi de l’alimentació i la cuina saludable. “No existeixen regles absolutes ni una única forma d’alimentar-se que sigui perfecta, però creiem que tenir uns coneixements que ens permetin saber triar què menjar amb fonament de causa i poder fer una dieta per sentir-se i estar bé és essencial. Aquesta és la nostra dèria”. Antonieta Barahona

Contacteu amb la metgessa:
info@antonietabarahona.com