Publicado el dia

SUPSA Supermercat Pujol creix un 6,4% fins els 142 milions d’euros l’any 2016

Els objectius pel pròxim any de la companyia, propietària de la cadena de supermercat especialista en productes frescos Plusfresc, són continuar implantant la seva nova imatge a les seves botigues i seguir amb el seu procés d’expansió a Lleida, Barcelona i Tarragona.

Actualment SUPSA Supermercat Pujol compta amb més de 1.100 col·laboradors i una xarxa d’establiments ubicats, a més de Lleida, a Tarragona, Barcelona i la Franja de Ponent. La companyia és líder en superfície de venda a Lleida.

SUPSA Supermercat Pujol, cadena de supermercats especialista en productes frescos a les comarques lleidatanes, ha tancat l’exercici 2016 amb una facturació de 142.663.000 euros s/IVA, cosa que suposa un creixement del 6,4% respecte l’any anterior“Els resultats d’aquest any demostren que les coses s’estan fent bé i que els nostres clients confien en nosaltres i en els nostres productes”, afirma Francisco González, director general de Plusfresc. Pel que fa a superfície constant, la companyia ha crescut un 4,5% i continua sent la cadena líder en superfície de venda a la província de Lleida, on la seva quota de mercat ascendeix fins el 19.03%.

Aquest any 2017 la companyia té com a finalitat principal continuar amb el procés d’implantació de la seva nova imatge a totes les seves botigues, un camí que van iniciar l’any 2014 i que té previst finalitzar l’any vinent. “El lema El Súper que t’estima engloba la filosofia que volem instaurar a totes les nostres botigues per tal de fer més visibles aquells compromisos que ens han acompanyat al llarg de la nostra història: la voluntat d’oferir als nostres clients un producte de la millor qualitat i una atenció excel•lent per aconseguir una experiència de compra agradable”. Durant el 2017, la cadena de supermercats té previst reformar un total de 13 establiments, un procés que complementarà, tal i com ha fet fins ara, amb l’ampliació de les seccions de peix.

A més, SUPSA Supermercat Pujol continuarà apostant aquest any per la seva expansió, no només dins la província de Lleida, sinó també a les províncies de Barcelona i Tarragona. De fet, aquest mes d’abril la companyia ha obert la seva primera botiga a la ciutat de Tarragona, un establiment amb una superfície de venda de 1.200 m2 i que ha suposat la creació de 24 llocs de feina.

Actualment SUPSA Supermercat Pujol compta amb més de 1.100 col•laboradors i una xarxa d’establiments ubicats, a més de Lleida, a Tarragona, Barcelona i la Franja de Ponent. “Des dels nostres supermercats volem oferir el millor servei i experiència de compra als nostres clients, sempre apostant pels productes de la terra i potenciant el producte fresc”, ha insistit Francisco González.