Publicado el dia

Plusfresc organitza una jornada esportiva solidaria en benefici de Intermón Oxfam

La cadena de supermercats convida als seus treballadors i familiars a celebrar un diumenge diferent, a la natura i ple d’activitats per col•laborar amb la Intermón Oxfam Trailwalker

Lleida, 13 de març de 2019.- La cadena de supermercats Plusfresc ha organitzat una jornada esportiva solidaria el proper 17 de març a Sant Llorenç de Montgai dirigida als seus empleats i als familiars d’aquests. L’import íntegre que es recapti amb les inscripcions serà donat en favor de l’associació Oxfam Intermón per ajudar a la seva tasca de garantir que les persones més vulnerables tinguin accés a aigua potable que faciliti la seva higiene personal i domèstica.


Entre les activitats que Plusfresc ha preparat destaquen un trekking accessible de 9km, un entrenament de Trail running de 21km, una ruta BTT de 35km, un torneig de pàdel, un torneig de futbol, zumba i una gimcana infantil.
A més, Plusfresc ha animat als seus treballadors a participar de la propera edició de la Trailwalker, un repte esportiu que consisteix en recórrer 100km en un màxim de 32 hores i que te associada una donació de 1.500 euros per equip a Intermón Oxfam. Plusfresc participa de la Trailwalker amb 3 equips de 6 persones cada un i, per això, organitza també entrenaments setmanals per garantir la millor forma dels participants i fer pinya per aconseguir el repte.

Sobre SUPSA Supermercats Pujol
SUPSA és l’empresa líder en distribució d’alimentació a les comarques lleidatanes. Actualment, compta amb 73 establiments ubicats a Barcelona, Lleida, Tarragona, L’Hospitalet de Llobregat, Manresa i la Franja de Ponent. La companyia, fundada l’any 1929, té un equip format per més de 1300 col•laboradors. A més de la seva insígnia principal, Plusfresc, compta amb una botiga de format innovador que busca millorar l’experiència de compra i oferir nous serveis, Sunka.