Publicado el dia

Plusfresc obre dues noves botigues a la província de Lleida

La inauguració dels dos establiments, situats a Lleida ciutat i a Cervera, suposaran l’increment de la plantilla en 25 persones

1 d’agost de 2018.- La companyia de supermercats lleidatana especialista en productes frescos Plusfresc inaugurarà a finals d’estiu dues noves botigues a la província de Lleida: una situada al carrer Rovira Roure, 34 de Lleida, i l’altra al carrer Llibertat, 26, a Cervera. Els nous establiments compten amb una superfície de venda de 750m2 cadascuna i suposaran l’increment de la plantilla en 25 persones.


“Amb l’obertura d’aquestes noves botigues, Plusfresc consolida el seu lideratge en superfície de venda a la província de Lleida”, explica Francisco González, director general de Plusfresc. I afegeix: “Des dels dos nous locals s’oferirà al client un servei complet amb la voluntat de proporcionar la millor experiència de compra. I ho farem sent fidels a la nostra filosofia, és a dir, potenciant els productes frescos i apostant fortament pels productes de la terra”.
Així, les dues botigues disposaran d’una amplia varietat de productes de producció local, amb seccions de frescos, fruita i verdura de proximitat, fleca, peixateria assistida amb peix comprat directament de la llotja i carnisseria. A més, ambdós establiments tindran també un Forn de peix, un servei molt apreciat pels clients de Plusfresc ja que permet que escullin el peix i el marisc que vulguin i se l’emportin cuit i preparat per menjar.
Els clients podran adquirir a més carn de la marca 100% criat a Lleida, un distintiu per la vedella, el pollastre, el porc i el xai amb el que Plusfresc reforça el seu compromís amb els ramaders de Lleida. Tal i com el seu nom indica, la carn 100% criat a Lleida s’obté a partir de bestiar criat en granges de la província i que són alimentats amb fórmules creades específicament per aquest tipus d’animals.
Els dos nous Plusfresc comptaran també amb secció d’alimentació envasada, bodega -amb un ampli assortiment de vins-, drogueria i higiene corporal.
Sobre SUPSA Supermercats Pujol
SUPSA és l’empresa líder en distribució d’alimentació a les comarques lleidatanes. Actualment, compta amb 73 establiments ubicats a Barcelona, Lleida, Tarragona, L’Hospitalet de Llobregat, Manresa i la Franja de Ponent. La companyia, fundada l’any 1929, té un equip format per més de 1.100 col·laboradors. A més de la seva insígnia principal, Plusfresc, compta amb una botiga de format innovador que busca millorar l’experiència de compra i oferir nous serveis, Sunka.