Publicado el dia

Plusfresc consolida la seva aposta pel producte de proximitat amb el llançament del Porc 100% criat a Lleida

A partir de pautes estrictes pel que fa a la tipologia i tractament del bestiar, entre les que s’inclou la cria en granges de la província i fórmules específiques d’alimentació, la companyia obté un producte d’una qualitat organolèptica diferenciada.

Fa just un any que Plusfresc va llançar la marca 100% criat a Lleida, un distintiu que reforça el compromís de la companyia amb el producte de qualitat i amb els ramaders de Lleida. Primer van ser la vedella i el pollastre i ara s’hi afegeix el porc. Plusfresc, companyia lleidatana especialista en productes frescos, ha presentat aquest matí el Porc 100% criat a Lleida, una nova marca per la seva carn porcina amb la que consolida la seva aposta pel producte local i de qualitat.

“Per nosaltres, proximitat sempre ha estat sinònim de qualitat i això és precisament el que sempre hem volgut oferir als nostres clients”, ha explicat Francisco González, director general de Plusfresc. “Amb el Porc 100% criat a Lleida reafirmem la nostra confiança en els ramaders lleidatans, amb els quals ens uneix una relació de molts anys que garanteix que puguem oferir als nostres clients el millor producte”, ha afegit.

L’acte de presentació ha comptat també amb la presència d’Òscar Vilanova, responsable del departament de carns a Plusfresc, qui ha volgut destacar les propietats del Porc 100% criat a Lleida: “Gràcies a que seguim unes pautes molt estrictes en la cria i tractament del bestiar, hem aconseguit una carn d’una qualitat organolèptica diferenciada: amb un alt valor nutritiu, més gustosa i tendra que la del porc estàndard i rica en àcid oleic, beneficiós per l’ésser humà”, ha afirmat.

Tal i com el seu nom indica, la carn de Porc 100% criat a Lleida s’obté a partir de bestiar criat en granges de la província de Lleida, situades a Castellnou de Seana, Aramunt, Soldevila i Solsona, entre d’altres. ”En aquest sentit i complint amb la normativa de benestar animal, tots els porcs seleccionats son creuament de raça Duroc”, ha assenyalat Vilanova. “Això ens permet garantir una qualitat sensorial excel·lent”.

Pel que fa a l’alimentació, es segueixen fórmules creades específicament per aquest tipus de porcs, consistents sobre tot en cereals com el blat, l’ordi i el blat de moro. A més, els porcs són sacrificats a un pes òptim per tal d’assegurar un bon infiltrat i un gust intens.