Publicado el dia

Plusfresc col·labora en la formació a estudiants d’administració i comerç

25 alumnes del Cicle del Grau Superior d’Administració i Finances del Col·legi Episcopal han visitat la companyia per conèixer el seu sistema logístic

Lleida, 26 de març de 2019-. Plusfresc, companyia lleidatana especialista en productes frescos, continua avançant en el seu compromís amb l’educació dels més joves. El passat dijous 21 de març, 25 alumnes del Col·legi Episcopal van visitar les oficines centrals de Plusfresc amb l’objectiu de conèixer el sistema d’aprovisionament, emmagatzematge i logística de la companyia.


Els joves, estudiants del Cicle Formatiu del Grau Superior d’Administració i Finances, van poder conèixer les instal·lacions de l’empresa. Així, van visitar tant el magatzem com la secció de frescos durant una jornada en la que els responsables de la companyia els van explicar el procés pel qual passen els aliments fins arribar al punt de venda.
Plusfresc participa des de fa anys en diferents iniciatives vinculades amb l’àmbit de l’educació. Entre elles, destaquen les visites dutes a terme per diferents centres de formació professional on se’ls explica el funcionament administratiu i logístic de la companyia.

Sobre SUPSA Supermercats Pujol
SUPSA és l’empresa líder en distribució d’alimentació a les comarques lleidatanes. Actualment, compta amb 73 establiments ubicats a Barcelona, Lleida, Tarragona, L’Hospitalet de Llobregat, Manresa i la Franja de Ponent. La companyia, fundada l’any 1929, té un equip format per més de 1300 col·laboradors. A més de la seva insígnia principal, Plusfresc, compta amb una botiga de format innovador que busca millorar l’experiència de compra i oferir nous serveis, Sunka.