Publicado el dia

Plusfrec rep el Premi Ap! en la categoria d’Igualtat d’oportunitats en l’àmbit laboral i conciliació familiar i personal

Amb aquests guardons, l’Associació Ap! Lleida distingeix aquelles empreses que aconsegueixen reptes importants dins la societat actual pel que fa a la igualtat d’oportunitats en l’àmbit laboral, la innovació o l’ajuda humanitària

Lleida, 27/11/2019 – En la XIII Edició dels Premis Ap! Lleida, que es van celebrar el passat divendres 22 de novembre a la Seu Vella, es va fer entrega a Plusfresc, cadena de supermercats lleidatana especialista en productes frescos, el Premi a la Igualtat d’oportunitats en l’àmbit laboral i conciliació familiar i personal.

La companyia ha estat reconeguda per la seva implicació a l’hora de potenciar la igualtat en la seva política d’empresa, tant pel que fa a les condicions laborals i salarials com per les seves polítiques de conciliació de la vida familiar i laboral. Així mateix, s’ha premiat el seu treball inclusiu i la cohesió social.

Tal i com afirma Ismael Bertran, director de RRHH a Plusfresc, “des dels nostres inicis, un dels principals compromisos de la companyia han estat els nostres treballadors. Creiem que ells són l’engranatge del nostre negoci, la veritable ànima de Plusfresc. Per això intentem buscar sempre aquelles fórmules que més els puguin beneficiar. Volem que a Plusfresc els empleats siguin empleats feliços”.

Els Premis Ap! són un referent de prestigi i de qualitat. El seu objectiu és reconèixer a aquelles empreses que impulsen reptes importants en l’àmbit laboral, com la conciliació, la innovació o la igualtat d’oportunitats, a més de l’èxit d’aquelles dones empresàries i directives en àmbits com la cultura, l’art, l’esport o la comunicació de la comarca Lleidatana.

El Jurat dels Premis Ap! 2019 ha estat format per les principals institucions públiques i privades de Lleida. En formen part, entre d’altres, l’Ajuntament de Lleida, la Diputació de Lleida, GlobalLleida, la Cambra de Comerç, Pimec, el Departament d’Empresa i Ocupació i Institut Català de les dones de la Generalitat de Catalunya, la Universitat de Lleida i la Junta Directiva de d’Ap! Lleida.

Sobre SUPSA Supermercats Pujol

SUPSA és l’empresa líder en distribució d’alimentació a les comarques lleidatanes. Actualment, compta amb 75 establiments ubicats a Barcelona, Lleida, Tarragona, L’Hospitalet de Llobregat, Manresa i la Franja de Ponent. La companyia, fundada l’any 1929, té un equip format per més de 1300 col•laboradors. A més de la seva insígnia principal, Plusfresc, compta amb una botiga de format innovador que busca millorar l’experiència de compra i oferir nous serveis, Sunka.