Publicado el dia

Més de 150 voluntaris de Plusfresc participen en una acció de defensa del medi ambient tarragoní

La cadena lleidatana especialista en productes frescos va organitzar diumenge una activitat de neteja del Bosc de la Marquesa amb l’objectiu de minimitzar l’empremta humana en aquesta zona

La iniciativa, impulsada de manera conjunta amb l’Agrupació de Càmpings Tarragona Ciutat i l’Associació Aurora, forma part del projecte Empresa Saludable de Plusfresc


Lleida, 9 de juny de 2019.- Plusfresc, companyia lleidatana especialista en productes frescos, ha donat un pas més en el seu compromís amb el medi ambient amb la celebració, aquest diumenge 9 de juny, de l’activitat “Netegem el Bosc de la Marquesa” de Tarragona. En total, 152 treballadors voluntaris de Plusfresc i els seus familiars van participar a la iniciativa, que tenia com a objectiu minimitzar l’empremta de l’activitat humana que es dona en aquesta zona.
A Plusfresc sempre hem intentat impulsar accions que contribuïssin a millorar el nostre entorn més proper. Des de la nostra posició, creiem que és fonamental que ens hi impliquem”, explica Rafel Oncins, responsable de RSE a Plusfresc.
L’activitat, impulsada de manera conjunta entre Plusfresc, l’Agrupació de Càmpings Tarragona Ciutat i l’Associació Aurora, es va iniciar a les 10 hores i es va desenvolupar en dues parts: una visita guiada pel bosc a mans de voluntaris de l’Associació i les tasques de neteja pròpiament dites. Quan aquestes es van donar per acabades, els participants van poder gaudir d’una Batukada i, finalment, es va dur a terme un dinar al Càmping Las Palmeras. “A més de ser solidaris, activitats com la d’aquest diumenge fan possible que ens coneguem més entre nosaltres i que, per tant, enfortim lligams entre empleats”, assegura Oncins.
L’acció “Netegem el bosc de Les Marqueses” forma part del Projecte Empresa Saludable, posat en marxa per Plusfresc fa uns mesos amb la voluntat de millorar la seguretat i el benestar dels seus treballadors. Aquesta iniciativa es basa en el desenvolupament de tres eixos: la millora de l’entorn físic fent-lo més còmode, la promoció dels hàbits saludables i la cura de la salut emocional equilibrant la càrrega de treball i el clima laboral i contribuint a la conciliació familiar.

Sobre SUPSA Supermercats Pujol
SUPSA és l’empresa líder en distribució d’alimentació a les comarques lleidatanes. Actualment, compta amb 73 establiments ubicats a Barcelona, Lleida, Tarragona, L’Hospitalet de Llobregat, Manresa i la Franja de Ponent. La companyia, fundada l’any 1929, té un equip format per més de 1300 col•laboradors. A més de la seva insígnia principal, Plusfresc, compta amb una botiga de format innovador que busca millorar l’experiència de compra i oferir nous serveis, Sunka.