Publicado el dia

Els clients de Plusfresc agraeixen als treballadors el seu esforç durant la crisi de la Covid-19

A més dels seus perfils a xarxes socials, la companyia lleidatana ha posat a disposició dels seus clients un correu electrònic on poder compartir els seus missatges d’ànim i suport, que estan transmetent aquesta setmana i la passada als empleats de la cadena a través del fil musical de tots els seus establiments.
Durant els dies de confinament, els clients de Plusfresc han donat ànims als treballadors també per telèfon i aplaudint-los al finalitzar la seva jornada laboral

Lleida. 26 de maig de 2020.- Fa més de dos mesos que la Covid-19 va aparèixer a les nostres vides i ens va obligar a tancar-nos a casa per poder fer front a aquesta crisi sanitària. Durant aquest temps, moltes persones han continuat treballant per poder cobrir i proporcionar uns serveis essencials a tota la població. Els treballadors i treballadores de les botigues de Plusfresc no en són una excepció.

És per això que la companyia lleidatana especialista en productes frescos ha impulsat una campanya per convidar als seus clients a donar les gràcies als seus empleats i empleades, que durant aquests dies han extremat esforços per poder-los oferir el millor servei.

Així, a més dels seus perfils a xarxes socials, la cadena de supermercats ha habilitat durant uns dies un correu electrònic on enviar les mostres d’agraïment o suport, tant en format d’àudio com per escrit, per compartir-los aquesta setmana i la passada amb els treballadors i treballadores a través del fil musical de tots els seus establiments. Aquests missatges es podran escoltar des de les 8.00h fins les 9.00h, mentre personal es prepara per obrir.

En total, s’emetran 25 falques amb missatges seleccionats dels més dels 300 rebuts en el marc d’aquesta campanya. “Les paraules dels clients són una font de motivació per tots nosaltres; ens donen ànims i forces per continuar fent la nostra feina amb el millor dels somriures”, explica Esther Ribes, responsable de la botiga de Plusfresc situada a l’Avinguda Barcelona, 65-69 de Lleida.

Durant les setmanes de confinament, els empleats i empleades de la cadena de supermercats han rebut mostres de suport també via telefònica, a més dels aplaudiments que diàriament moltes persones els dediquen, encara ara, al finalitzar la seva jornada laboral.

Sobre SUPSA Supermercats Pujol
SUPSA és l’empresa líder en distribució d’alimentació a les comarques lleidatanes. Actualment, compta amb 75 establiments ubicats a Barcelona, Lleida, Tarragona, L’Hospitalet de Llobregat, Manresa i la Franja de Ponent. La companyia, fundada l’any 1929, té un equip format per més de 1300 col•laboradors. A més de la seva insígnia principal, Plusfresc, compta amb una botiga de format innovador que busca millorar l’experiència de compra i oferir nous serveis, Sunka.