El nostre blog

Publicado el dia

4 originals idees pel dia del pare

Demà és el dia del pare i encara no tens res preparat? No et preocupis, aquí tens unes idees ben fàcils de fer i molt originals! 😉

1. Una carta inoblidable
Quina idea més ben pensada, dedicar-li un missatge al teu pare amb una carta en forma de camisa! No hi ha res com els regals fets a mà. És molt i molt fàcil de fer, només necessitaràs dos fulls dels colors que més t’agradin, una mica d’adhesiu i unes tisores. I ara el més important, escriu-li un missatge ben emotiu. Aquí podràs aprendre com fer-ho pas a pas.

2. Una súper tassa per un súper pare!
No hi haurà cap pare que pugui oblidar-se d’aquesta tassa, ja que cada matí se li fondrà el cor. Només et caldrà paper de calc, un llapis, un retolador permanent i, per descomptat, una tassa d’un color clar. O també pots fer-ho amb un retolador per pintar sobre ceràmica, però recorda: després hauràs de deixar la tassa una estoneta al forn per tal que la tinta s’impregni bé. Vols veure com es fa?

3. Un mocador dibuixat
Si tens nens a casa i coneixes algú que sàpiga cosir, aquesta és la teva idea! Només necessites que el teu fill faci un dibuix del seu pare, el calques al mocador amb una mica de paper de calc i després, només cal cosir resseguint la línia del dibuix amb un fil del color que més t’agradi. No hi ha cap pare, per molt refredat que estigui, que no es comenci a curar amb un mocador tan dolç. Això sí, és probable que li caigui la bava! Vol saber-ne més? Mira.

4. Un trofeu al millor pare
Aquest trofeu es guanyarà un lloc al seu cor, és ben difícil resistir-se a un premi com aquest i si te’l regalen els teus fills, encara més! És una activitat fantàstica per fer amb els més menuts de la casa. Només necessitaràs un tros de cartó, unes tisores per donar-li forma de trofeu, arròs, pasta, cola blanca per enganxar-ho al cartó, un esprai de pintura daurada, una foto del pare i un retolador per personalitzar el trofeu. Aquí trobaràs fotos de tot el procés.