Sol·licita la teva targeta Plusi

Si encara no tens la targeta Plusi, no t’ho pensis més. T’ajuda a estalviar i és gratuïta!

Els camps marcats amb un asterisc (*) són obligatoris

Nom *

1er Cognom *

2on Cognom *

Adreça *

Número *

Pis *

Porta *

Població *

Codi postal *

Telèfon *

Correu electrònic *

Data de naixement *

Nombre de residents a casa (inclòs el titular de la targeta)

Nens o nenes (0-3 anys)

Nens o nenes (4-12 anys)

Nois o noies (13-30 anys)

Homes (31-60 anys)

Dones (31-60 anys)

Homes (+60 anys)

Dones (+60 anys)

Accepto la política de privacitat

Privacitat i Protecció de Dades

L’informem que totes les dades rebudes a través de la Web seran tractades amb estricta confidencialitat d’acord amb la Política de Privacitat i de Seguretat de l’Entitat, així com amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de caràcter personal.

SUPSA SUPERMERCATS PUJOL, S.L., posa en el seu coneixement que disposa d’un fitxer automatitzat amb dades de caràcter personal així com d’un arxiu documental general.

La finalitat de la seva creació, existència i manteniment és el tractament de les dades de caràcter personal amb la finalitat de donar compliment als lícits objectius de l’entitat.

Els destinataris de la informació són totes les persones adscrites, inscrites, titulars i col·laboradores de tots els departaments, compartiments, locals i ens associats en els quals s’organitza l’entitat així com els estaments oficials que per llei exigeixin la cessió.

Mitjançant l’enviament dels formularis existents en aquestes pàgines web o mitjançant l’enviament d’un missatge de correu electrònic, el remitent presta el seu consentiment al tractament automatitzat i documental de les dades incloses en la base de dades anteriorment esmentada.

Les dades sol·licitades són els estrictament necessàries per a la correcta identificació del remitent, així com per a portar a terme tasques bàsiques d’administració i prestació dels serveis de SUPSA SUPERMERCATS PUJOL, S.L.

L’informem també que pot exercir en qualsevol moment els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició si ens ho comunica al nostre domicili social: Polígon Industrial El Segre, Parcel·la 307-A, 25191 (LLEIDA).